Πρώτο ντέρμπι με στόχο το 4Χ4

Για την 4η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας τον Παναθηναϊκό και στοχεύει σε ακόμα ένα τρίποντο, που θα τον κρατήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Πηγή: paok24.com
Πρώτο ντέρμπι με στόχο το 4Χ4
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ημέρα αγώνα για τον ΠΑΟΚ και πρώτο ντέρμπι για την φετινή Stoiximan Super League, με το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30).

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, όντας έως τώρα οι μόνοι μαζί με τον Ολυμπιακό, που έχουν μαζέψει το απόλυτο των βαθμών στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Από την πλευρά της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο, το κακό ξεκίνημα και οι τέσσερις -έως τώρα- βαθμοί έχουν φέρει πίεση και πρόωρο «τελικό» με τον ΠΑΟΚ.

Για τον Δικέφαλο του Βορρά δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή οι Τζόναθαν Γκόμεζ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Κωνσταντίνος Θυμιάνης και ο τραυματίας Μπράντον Τόμας. Όσο για τους «πράσινους», πολλά τα ονόματα εκτός αποστολής, με το υπεράριθμο ρόστερ. Κώτσιρας, Λημνιός, Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν, Βιλένα, Πέρεθ, Βέρμπιτς και Σπόραρ δεν έχουν ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...