Ο Λουτσέσκου του 60% κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλά τον αποψινό αντίπαλο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ο Λουτσέσκου του 60% κόντρα στον Παναθηναϊκό
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, και έχει ως στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο απόλυτο των βαθμών.

Για τον προπονητή του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει συναντήσει τις περισσότερες φορές στην καριέρα του, με ένα σύνολο 30 αναμετρήσεων ως τεχνικός της Ξάνθης, του ΠΑΟΚ, ακόμη και της Ραπίντ Βουκουρεστίου. Με τον ρουμάνικο σύλλογο ήταν και η πρώτη φορά που τέθηκε αντιμέτωπος με τους «πράσινους», σε μια λευκή ισοπαλία για το Κύπελλο UEFA, το 2006.

Έκτοτε, ακολούθησαν 8 αναμετρήσεις με την Ξάνθη, εκεί όπου ο Λουτσέσκου μετρά 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Και φυσικά, τα παιχνίδια ως προπονητής του ΠΑΟΚ. Με τον Δικέφαλο του Βορρά έκανε 6 διαδοχικές νίκες, μέχρι να χάσει το πρώτο του παιχνίδι στα Play-Off της σεζόν 2021/22.

Συνολικά, στον πάγκο του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στις νίκες συμπεριλαμβάνεται και ο επαναληπτικός Κυπέλλου στην περσινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όμως κέρδισε στην κανονική διάρκεια -και την παράταση- του παιχνιδιού.

Έτσι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετρά συνολικά 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έχει κερδίσει, δηλαδή, το 60% των αγώνων που έχει δώσει κόντρα στους «πράσινους».

Διαβάστε ακόμη...