Πρώτη για Λόβρεν, «βλέπουν» Βόλο Μπακαγιόκο και Κόλεϊ

Την πρώτη του προπόνηση με τους ασπρόμαυρους θα κάνει σήμερα (17/9) ο Ντέγιαν Λόβρεν, την ώρα οι Μπακαγιόκο - Κόλεϊ μπαίνουν στην εξίσωση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στοχεύοντας το ματς με τον Βόλο.
Πηγή: sdna.gr
Πρώτη για Λόβρεν, «βλέπουν» Βόλο Μπακαγιόκο και Κόλεϊ
Photo Credits: @PAOK FC

Με δεδομένο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την επομένη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ντέγιαν Λόβρεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται σήμερα (17/9) να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ. Με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, με φόντο το παιχνίδι με τον Βόλο, ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός θα έχει μία πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του, καταγράφοντας την «πρώτη» του στα ασπρόμαυρα.

Προφανώς είναι αρκετά νωρίς για να τεθεί θέμα χρησιμοποίησης του Ντέγιαν Λόβρεν σήμερα που μιλάμε, ωστόσο, ο Κροάτης στις επαφές που είχε με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έδειξε ανυπόμονος να μπει άμεσα σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να καταγράψει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Διαφορετικό το σκηνικό με τους Κόλεϊ - Μπακαγιόκο που δεν αποκλείεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο Πανθεσσαλικό, παρά το γεγονός πως μετρούν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Χαρακτηριστικό είναι πως ο έμπειρος στόπερ προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Δικεφάλου μόλις την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο, έδειξε πως διαθέτει αγωνιστικό ρυθμό. Από την άλλη, ο Γάλλος χαφ ήταν αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε πως σκεφτόταν να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Η εικόνα του όμως στην τελευταία «πρόβα» του άλλαξε τη γνώμη, αν και είναι σαφές πως και οι δύο είναι υπό καθεστώς διαχείρισης από τον Ρουμάνο. Αμφότεροι πήραν μία πρώτη... γεύση από την Τούμπα, αν και από τον πάγκο, και καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα κληθούν να ανεβάσουν ρυθμούς  και ένταση με φόντο το ματς του Σαββάτου.

«Είναι θέμα προσαρμογής για κάθε παίκτη που ήρθε. Θα δούμε στην πορεία. Θα βαδίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως είχαμε αναφέρει. Ο Κόλεϊ προπονήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη. Θα δούμε πως θα παίξει σταδιακά με την ομάδα. Είναι πάντως παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα. Ίσως με τον Βόλο πάρουν κάποιοι παίκτες λεπτά συμμετοχής. Για τον Μπακαγιόκο ίσως να μην τον είχαμε στην αποστολή. Είδα όμως κάποια στοιχεία στην τελευταία προπόνηση που με έπεισαν να τον χρησιμοποιήσω στην αποστολή. Όσο για τον Γκόμες, έχει την λιγότερη εμπειρία σε σύγκριση με τους άλλους. Όμως έχουμε τον Μπάμπα με την πολύ μεγάλη εμπειρία. Θα βαδίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, για να πάρουμε το μέγιστο για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Θα πρέπει να πηγαίνουμε με το μέγιστο που μπορούμε».

Από την άλλη, μένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ στο ντέρμπι, περισσότερο στη λογική να μην ρισκάρουν με τη συμμετοχή του λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε. Στάση αναμονής και για τον Μπράντον Τόμας...

Διαβάστε ακόμη...