Οι πρώτες… αντιδράσεις του ντέρμπι (pics)

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (15.09, 0-0-) στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League απομόνωσε ο ΠΑΟΚ επιθυμώντας να παρουσιάσει τις πρώτες αντιδράσεις από την ομάδα μετά τη «λευκή» ισοπαλία που σημειώθηκε κόντρα στους «πράσινους».
Πηγή: forzaonline.gr
Οι πρώτες… αντιδράσεις του ντέρμπι (pics)
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την παρακάτω ανάρτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, Μάγκομεντ Οζντόεφ, Τάισον, Στέφαν Σβαμπ, Τόμας Κεντζιόρα και Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Δείτε παρακάτω τα φωτογραφικά «κλικ» που επιλέχθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σε αυτό το παιχνίδι χάσαμε στα τελευταία μέτρα του γηπέδου την ευκαιρία να σκοράρουμε. Έτσι είμαι από τη μία χαρούμενος από τη συνολική παρουσία και από την άλλη λυπημένος γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε ένα πρώτο σχόλιο που άφησε αναφορικά με το πρώτο ντέρμπι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό έχοντας μετατοπίσει την προσοχή του κατ΄αποκλειστικότητα εκεί και «ανοίγοντας» τον κύκλο προετοιμασίας του με νέο πρόσωπο και απουσίες.

Διαβάστε ακόμη...