Λόβρεν: «Η ομάδα πάνω από όλα!»

Ντεμπούτο για τον Ντέγιαν Λόβρεν στο διπλό του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά με 0-2, αποτέλεσμα που φέρνει τον Δικέφαλο μόνο πρώτο στη βαθμολογία.
Λόβρεν: «Η ομάδα πάνω από όλα!»
Photo Credits: @PAOKFC

Ο Κροάτης αμυντικός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν ωραίο ντεμπούτο γιατί συνδυάστηκε με νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που μετράει είναι η νίκη που πήραμε. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη σήμερα.

Κατάλαβα ότι κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας.

Θα πρέπει να είμαστε δυναμικοί στο παιχνίδι για να παίρνουμε τις νίκες και τους τρεις βαθμούς.

Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες, είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Στο ποδόσφαιρο βέβαια δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να προσαρμοστείς άμεσα στα νέα δεδομένα. Εμείς θα πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα βρούμε όλο και καλύτερα τον εαυτό μας».

Σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας του:

«Αισθάνομαι καλά. Ήμουν έτοιμος να παίξω. Το πιο σημαντικό είναι όμως που κέρδισε η ομάδα. Εγώ θα δίνω πάντα το καλύτερο μου για την ομάδα. Θα παίρνω χρόνο συμμετοχής, θα βρω τα πατήματά μου. Όμως βάζω την ομάδα πάνω από όλα και μετά εμένα».

Για τις πρώτες του στιγμές στη Θεσσαλονίκη είπε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πίνουν φρέντο εσπρέσσο. Γιατί πίνουν όλοι κρύο καφέ; Μου αρέσει, αλλά είναι κρύος, δεν είναι ζεστός (σ.σ γέλια)»

Όσον αφορά τη μάχη με την ΑΕΚ που ακολουθεί και τη συνάντηση με τον Βίντα:

«Ανυπομονώ για μια σκληρή μάχη, θα είναι ενδιαφέρον που θα παίξουμε αυτή τη φορά ως αντίπαλοι».

 

Πηγή: paok24.com

Διαβάστε ακόμη...