Η αγαπημένη… ΑΕΚ του Μπάμπα!

Στην δεύτερη του θητεία στον ΠΑΟΚ, ο Ράχμαν Μπάμπα έχει δείξει από νωρίς ότι αποτελεί σημαντικότατο γρανάζι στη μηχανή του Ράζβαν Λουτσέσκου, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά επικίνδυνο δίδυμο από τα αριστερά με τον Τάισον.
Πηγή: paok24.com
Η αγαπημένη… ΑΕΚ του Μπάμπα!
Photo Credits: @PAOKFC

Ο Γκανέζος αμυντικός επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από την Τετάρτη (16.10) και μπορεί να υπολογίζεται κανονικά για το ερχόμενο ντέρμπι, της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (20/10, 20:30), με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Απέναντι στην Ένωση, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου διατηρεί το μεγαλύτερο αριθμό νικών στην καριέρα του. Καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει περισσότερες φορές από όσες την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σε 8 αναμετρήσεις κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», ο Μπάμπα μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, αυτή στην κανονική διάρκεια πέρυσι, στην OPAP Arena. Στην πρώτη του θητεία, για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2020/21, ο Γκανέζος μέτρησε μόνο νίκες, σε δυο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και ισάριθμες για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Μπάμπα, μάλιστα, έχει καταφέρει και να σκοράρει κόντρα στην ΑΕΚ, στο περσινό παιχνίδι των Play-Off στην OPAP Arena, μειώνοντας σε 2-1 και επαναφέροντας τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι για το τελικό 2-2. Επιπλέον, έχει καταγράψει και δυο ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...