Ο απογοητευτικός απολογισμός του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι
SHARE:

Ο Δικέφαλος έχει χάσει αρκετούς βαθμούς στα θεωρητικά «εύκολα» ματς του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία «στροφή» της regular season.
Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει ανταποκριθεί ούτε στα μεγάλα ματς της σεζόν, με τη συγκομιδή του στα ντέρμπι να είναι απογοητευτική. Αντιμετώπισε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη εντός κι εκτός έδρας και δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα μεγάλα ματς του πρωταθλήματος, γεγονός που τον έχει φέρει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς.
Συνολικά, οι «ασπρόμαυροι» απέσπασαν τρεις βαθμούς στις παραπάνω αναμετρήσεις, έχοντας φέρει ισοπαλία κόντρα σε Παναθηναϊκό (εντός), Άρη (εκτός) και ΑΕΚ (εκτός), ενώ δεν κατάφεραν να κόψουν βαθμό από τους Πειραιώτες. Μόλις τρεις βαθμοί είναι η συγκομιδή των «ασπρόμαυρων» σε αυτά τα παιχνίδια και φυσικά είναι η χειρότερη ανάμεσα στις πέντε πρώτες ομάδες της κατάταξης. Φυσικά, αν κοιτάξει κανείς τους αντίστοιχους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι υπόλοιπες ομάδες, θα αντιληφθεί πως οι αριθμοί του ΠΑΟΚ είναι… καταστροφικοί στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.
Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν οι ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια:
Ολυμπιακός (17 βαθμοί):
ΑΕΚ: 6 βαθμοί
ΠΑΟΚ: 6 βαθμοί
Άρης: 3 βαθμοί
Παναθηναϊκός: 2 βαθμοί
Άρης (12 βαθμοί):
ΠΑΟΚ: 4 βαθμοί
Παναθηναϊκός: 4 βαθμοί
Ολυμπιακός: 3 βαθμοί
ΑΕΚ: 1 βαθμός
ΑΕΚ (11 βαθμοί):
ΠΑΟΚ: 4 βαθμοί
Άρης: 4 βαθμοί
Παναθηναϊκός: 3 βαθμοί
Ολυμπιακός: 0 βαθμοί
Παναθηναϊκός (10 βαθμοί):
ΠΑΟΚ: 4 βαθμοί
ΑΕΚ: 3 βαθμοί
Ολυμπιακός: 2 βαθμοί
Άρης: 1 βαθμό
ΠΑΟΚ (3 βαθμοί):
Άρης: 1 βαθμό
ΑΕΚ: 1 βαθμό
Παναθηναϊκός: 1 βαθμό
Ολυμπιακός: 0 βαθμοί