Νίκη και μόνο νίκη με Καλλονή!

Την Καλλονή υποδέχεται σήμερα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο του φετινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Super League...
Νίκη και μόνο νίκη με Καλλονή!

Ο αγώνας όπως είναι γνωστό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του Δικεφάλου από την περασμένη σεζόν, θα αρχίσει στις 19:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας...

Ο Δικέφαλος έρχεται "πληγωμένος" από την ήττα στο Κισινάου, ένα αποτέλεσμα που ήρθε μετά από τραγική εμφάνιση στην επανάληψη και αναζητά σήμερα μια νίκη - εφαλτήριο για καλύτερη συνέχεια και αναπτέρωση ηθικού.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον τιμωρημένο Αθανασιάδη, τους τραυματίες Γκολάσα - Κωνσταντινίδη, καθώς και τον Ιτάνζ που ναι μεν επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις, έχασε όμως αρκετές και έτσι φυσιολογικά αποκλείστηκε από την αποστολή. Τα νέα πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Ζίμπρου είναι ο Στέλιος Πόζογλου και οι Μιγκέλ Βίτορ, Γιώργος Τζαβέλλας, με τους δύο τελευταίους να χτυπάνε την πόρτα της αρχικής 11άδας.

Την 20μελή αποστολή - η οποία ανακοινώθηκε σήμερα, Κυριακή- αποτελούν οι: Γιακουμής, Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ρατς, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Μακ, Τζανδάρης, Μάρτενς, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Πόζογλου, Κουλούρης.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Γιάννης Μαντζουράκης πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη τους: Κύπρου, Χογκ, Καλτσά, Γιορέντε, Μανούσο, Βαλιό, Αναστασιάδη, Χωριανόπουλο, Βλαστέλλη, Αγρίτη, Λεοζίνιο, Μπαρέρα, Άλεξιτς, Κειτά, Καμαρά, Αντέτζο, Γιουκαρή, Γιώργου και Μπουρούς. Δεν συμπεριελήφθησαν οι τιμωρημένοι από την περασμένη αγωνιστική σεζόν Χουάνμα και Μίνγκας καθώς και οι Ναβάρο, Πιπίνης και Στεφάνοβιτς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

ΠΑΟΚ και Καλλονή έχουν βρεθεί αντιμέτωποι μόλις μία φορά ως σήμερα με γηπεδούχο τον Δικέφαλο και αυτό συνέβη την περασμένη χρονιά, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 2-1, χάρη σε γκολ των Βούκιτς και Κουλούρη στην επανάληψη. Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε προηγηθεί με τον Περόνε στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΚΕΔ στέλνει στην Τούμπα τον Κομίνη, τον άνθρωπο που έγινε "διάσημος" στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά την περσινή του τραγική διαιτησία στην έδρα της ομάδας ασανσέρ της πόλης, όπου με τις αποφάσεις του διαμόρφωσε το ισόπαλο αποτέλεσμα...  Βοηθοί του ορίστηκαν ο Ποντίκης (Πρέβεζας), ο Μαγιάννης (Άρτας) και 4ος ο Ντίτσιος (Πρέβεζας).

 

 

Διαβάστε ακόμη...