«Είμαι διαφορετικός από τον πατέρα μου»

H σύγκριση με τον Μιρτσέα και το όνειρο του Ράζβαν Λουτσέσκου!
Πηγή: paok24.com
«Είμαι διαφορετικός από τον πατέρα μου»
Photo Credits: @forzaonline.gr

Ένα νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους απεσταλμένους της στο Χορστ, φιλοξενεί εδώ και λίγη ώρα η ιστοσελίδα gsp.ro. 

Στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το αν εκπλήσσεται που ο πατέρας του, Μιρτσέα, στα 78 του χρόνια, βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο ομάδων της Ρουμανίας όσο και του εξωτερικού.

“Μου φαίνεται φυσικό. Είναι ένας φανταστικός προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Τόσα πολλά τρόπαια, έχει κουλτούρα νικτή, έχει εμπειρία, έχει φτιάξει ομάδες, έχει βοηθήσει τους παίκτες να εξελιχθούν στην καριέρα τους. Αν όχι αυτός, ποιος άλλος; Δεν ξέρω αν σκέφτεται να σταματήσει, δεν ξέρω αν αισθάνεται ακόμα έτσι. Είναι μια πολύ λεπτή συζήτηση που δεν την αναλαμβάνω. Πρέπει να μιλήσεις εσύ μαζί του» απάντησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, συνεχίζοντας:

“Έχει τρομερό πάθος, τον βλέπω να κουβεντιάζει, τον βλέπω να ψάχνει να πάει να δει αγώνες και βλέπει αγώνες πολύ περισσότερο από ό,τι όταν ήταν προπονητής. Ήρθε σε μένα στην Ολλανδία την Κυριακή και επέστρεψε την ίδια μέρα στο Βουκουρέστι, και την Τρίτη επέστρεψε, μετά το Σάββατο ήρθε ξανά για αγώνα.

Εγώ είμαι διαφορετικός! Είμαι με διαφορετικό τρόπο φανατικός με το ποδόσφαιρο και έχουμε διαφορές προσωπικότητα».

Σε ότι αφορά το μέλλον του; “Δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου να έχει την ίδια ενέργεια μέσα στην ημέρα μου για να περπατήσω έξω ή να γυμναστώ. Βλέπω μια σχετικά μικρή περίοδο για μένα στο ποδόσφαιρο. Μετά από αυτό, θα είχα την ελευθερία να δω τον κόσμο! Δεν έχω κάτι έτοιμο, αλλά μου αρέσει να παίζω με αυτή την ιδέα. Με βγάζει από μεγάλη πίεση».

Διαβάστε ακόμη...