Παβλένκα: «Ο Κοτάρσκι είναι το αδιαμφισβήτητο νο1» (vid)

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Γίρι Παβλένκα για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ να αναφέρεται συγχρόνως στην επιλογή του να μετακομίσει στον Δικέφαλο.
Παβλένκα: «Ο Κοτάρσκι είναι το αδιαμφισβήτητο νο1» (vid)
Photo Credits: @PAOK TV

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τις πρώτες του μέρες στη Θεσσαλονίκη:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος, θέλω να ξεκινήσω να έχω πιο ενεργό ρόλο. Πραγματικά η Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετική πόλη, η ομάδα είναι πολύ καλή, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για το τι τον έφερε στον ΠΑΟΚ, μετά από μια επταετία στην Bundesliga:

«Είχα μια πολύ δύσκολη σεζόν πέρυσι. Είχα δύο τραυματισμούς. Έχασα τη θέση μου στη Βέρντερ Βρέμης, έχασα τη θέση μου στην εθνική. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Το καλοκαίρι είχα διάφορες προτάσεις που για κάποιον λόγο δεν προχώρησαν. Ήρθε αυτή του ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το πως νιώθει που θα είναι δίδυμο με τον Κοτάρσκι:

«Έχω δει τον Ντόμινικ, είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Έχω δει αρκετά highlights του. Οκ, είμαι λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Είναι ξεκάθαρα το νούμερο “1” της ομάδας. Είναι νέος, εγώ είμαι πλέον εδώ και μπορώ να τον πιέσω να γίνει καλύτερος. Το ίδιο και αυτός μπορεί να με πιέσει για να γίνω καλύτερος. Ωστόσο, είναι μικρή η συνύπαρξη μου μαζί του και δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα τώρα».

Για την πρώτη γεύση που του αφήνει η Τούμπα:

«Του είδα στο παιχνίδι με τον Άρη και την FCSB, είναι εξαιρετικοί. Έχω συνηθίσει στην καριέρα μου να αγωνίζομαι με εξαιρετικούς οπαδούς στο πλευρό μου. Αυτό θα συμβεί και εδώ. Είναι από τους καλύτερους, αν όχι οι καλύτεροι στη χώρα και ανυπομονώ να το ζήσω».

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο ΠΑΟΚ:

«H ομάδα είχε καλές εμφανίσεις στα τρία τελευταία παιχνίδια. Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά για να πάρεις τα αποτελέσματα πρέπει να σκοράρεις. Οπότε πιστεύω ότι εκεί πρέπει να εστιάσουμε, να σκοράρουμε περισσότερο, να παίρνουμε τις νίκες και να συνεχίσουμε να δίνουμε βαθμούς στην ομάδα».

Για τον Λεβαδειακό:

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι ο Λεβαδειακός θα παίξει αμυντικά. Ένας από τους δυνατούς τρόπους που έχει για να σκοράρει είναι στις αντεπιθέσεις. Οπότε νομίζω ότι θα ψάξουν τις κόντρα επιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι αν το κάνουμε αυτό και μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, θα καταφέρουμε να πάρουμε και τη νίκη».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο ΕΔΩ.

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...