ΕΝΚΑ - ΠΑΟΚ Domus Ergo

Για την 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει στην Ρουμανία, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30, την τουρκική, ΕΝΚΑ.
ΕΝΚΑ - ΠΑΟΚ Domus Ergo
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος ψάχνει την ιστορική πρώτη του νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας αντιμετωπίσει τις πρώτες δύο αγωνιστικές τη φιναλίστ της Bundesliga και την «χάλκινη» του ιταλικού πρωταθλήματος. 

Απέναντί του, η τουρκική, ΕΝΚΑ, η οποία στην δική της «πρεμιέρα» ηττήθηκε με 8-20 από την οικοδέσποινα, Οραντέα. Την περσινή περίοδο έφτασε μέχρι τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, χάνοντας από την Γαλατάσαραϊ. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΚΑ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μία ομάδα στην οποία αγωνίζονται δύο Ελληνόπουλα, δύο εξαιρετικοί αθλητές, οι Κολόμβος και Δερβίσης, τους οποίους παρακολουθήσαμε στο παιχνίδι που αγωνίστηκαν. Νομίζω είναι μία ομάδα την οποία μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί υπερβολικά πρωί, αλλά είναι κάτι το οποίο έχουμε ξαναζήσει, όχι μόνο εμείς αλλά και άλλες ομάδες που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους προκριματικούς ομίλους, θα ξεκουραστούμε και αύριο το πρωί θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι, και μακάρι να πάρουμε το παρθενικό μας τρίποντο στο Champions League». 


Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
3η αγωνιστική Προκριματικός Όμιλος, CHL
Οραντέα, Ρουμανία
09:30, ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΕΝΚΑ

Διαβάστε ακόμη...