Γερμανός elite σφυρίζει με Παναθηναϊκό στην Αθήνα

Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό elite Φέλιξ Τσβάιερ να σφυρίξει στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στις 13/04 και ώρα 19:00 για την 3η αγωνιστική των Play-Off της Stoiximan Super League.
Γερμανός elite σφυρίζει με Παναθηναϊκό στην Αθήνα

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κέμπτερ Ρόμπερτ και Ντιτς Κρίστιαν, 4ος ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, στο VAR ο Χανσλμπάουερ Πάτρικ, στο AVAR ο Αναστάσης Παπαπέτρου και παρατηρητής διαιτησίας ο Στεφάν Λανουά.

Θυμίζουμε πως στην φάση των Play-off για πρώτη φορά ορίζονται και διαιτητές OAVAR, με την χρήση των νέων τεχνολογιών ημιαυτόματου οφσάιντ και του Goal Line Technology, με τον Στέφανο Κουμπαράκη να είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Θα βρίσκεται σε βαν εκτός γηπέδου και θα χειρίζεται το κομμάτι του ημι-αυτόματου οφσάιντ.

Δείτε αναλυτικά όλους τους ορισμούς με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...