Μετάλλια, διακρίσεις και ατομικά ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Στίβο του ΠΑΟΚ!

Άκρως θετική ήταν η παρουσία του τμήματος Στίβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, το οποίο διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
Μετάλλια, διακρίσεις και ατομικά ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Στίβο του ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @acpaok

Στα 110 μέτρα με εμπόδια ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές. Αμφότεροι κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του αγωνίσματος όπου εκεί ο Ευθύμης Καραγιώργος σε μια όμορφη κούρσα κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με τον Γιάννη Καμαρινό να ακολουθεί στην 4η θέση.

Στο άλμα σε μήκος γυναικών το τμήμα εκπροσωπήθηκε επίσης από δύο αθλήτριες, όπου και σε αυτό το αγώνισμα και οι δύο κατάφεραν από το πρώτο τους κιόλας άλμα στους προκριματικούς, να προκριθούν στον τελικό του αγωνίσματος.

Η Φωτεινή Μίζιου με εξαιρετική παρουσία στον τελικό και με άλμα στα 6.28 , κατάφερε να κάνει δικό της το χάλκινο μετάλλιο. Η Βασιλική Χαϊτίδου σε μια πάρα πολύ δύσκολη για εκείνη χρονιά λόγω τραυματισμού, «έσφιξε τα δόντια» και κατέκτησε την 7η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Μέρλος στο άλμα σε ύψος προκρίθηκε στον τελικό, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα υπέστη θλάση, γεγονός που του στέρησε τα υψηλά άλματα, όχι όμως και το χάλκινο μετάλλιο.

Η σκυταλοδρομία 4Χ100 γυναικών με τις Γιλτίδου, Δάμτσα, Μίζιου και Γάτου κατέκτησε την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενώ η 4Χ100 Ανδρών με τους Λαμνή, Βροντινό, Καραγιώργο, Καμαρινό την 7η θέση. Στα 4Χ100 νέων γυναικών οι Τσορμπατζίδου, Ταμουρίδου, Δαγκλή και Δάμτσα τερμάτισαν στη 10η θέση.

Πρόκριση στον τελικό των 100μ. και για τον Θοδωρή Βροντινό που τελικά κατέκτησε την 9η θέση. 

Ατομικό ρεκόρ στα 100μ. για τη Τσιόμα Αστάρτη Δάμτσα Ανυαέλε.

Στον τελικό της σφαιροβολίας προκρίθηκε και ο Κωτσιάκος Δημήτρης ολοκληρώνοντας τον αγώνα του στην 11η θέση.

Ο Γιάννης Μανταρτζίδης αν και φέτος εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του με τη στρατιωτική θητεία, αγωνίστηκε στον προκριματικό του μήκους, ενώ περίπου στο ρεκόρ τους έτρεξαν η Ζωή Ταμουρίδου και ο Γρηγόρης Γκόνης τα 200μ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους για τη συνολική παρουσία!

Διαβάστε ακόμη...