«Προσπάθεια αποποίησης ευθυνών από Αυγενάκη»

Από inpaok.com:Θέση για την... απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφορικά με το αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ , πήραν οι «ασπρόμαυροι», τονίζοντας ότι ο Υφυπουργός με την απάντησή του κάνει μια αγωνιώδη προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών του.
Πηγή: inpaok.com
«Προσπάθεια αποποίησης ευθυνών από Αυγενάκη»

«Η απάντηση του Υφυπουργού είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια αποποίησης ευθυνών. Η ομόφωνη απόφαση της Λίγκας είναι να επιστρέψουμε με όλες τις προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν την υγεία των συμμετεχόντων.

Στο πλαίσιο των προϋποθέσεων αυτών εμείς θέσαμε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ασφάλισης και αστικής ευθύνης, που θα πρέπει να γίνει από την Πολιτεία. Περιμένουμε το αυτονόητο. Να υιοθετηθεί η πολύ λογική πρότασή μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...