Μόλις η τρίτη επίσκεψη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (vids)

Από paok24.com: Μικρή η προϊστορία του Ράζβαν Λουτσέσκου κόντρα στον Άρη με γηπεδούχους τους "κίτρινους".
Πηγή: paok24.com
Μόλις η τρίτη επίσκεψη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (vids)

H σημερινή αναμέτρηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, θα είναι μόλις η τρίτη για τον Ράζβαν Λουτσέσκου στα σχεδόν έξι χρόνια παρουσίας του Ρουμάνου προπονητή στην Ελλάδα.

Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ξάνθη, από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Μαϊο του 2017, οι "κίτρινοι" βολόδερναν σε Γ΄ και Β΄ Εθνική, ενώ τη σεζόν 2017-18, η πρώτη του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ο Άρης βρισκόταν στη Β΄ Εθνική.
ADVERTISING

Κάπως έτσι, ο 53χρονος προπονητής του Δικεφάλου έχει βρεθεί μόλις δύο φορές στην έδρα του Άρη. Την πρώτη, στη σεζόν του αήττητου πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα στις 21 Οκτωβρίου 2018, οδήγησε τους "ασπρόμαυρους" στη νίκη με ανατροπή, χάρη στα δύο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (36΄, 84΄), σε ένα ματς που ο Άρης προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με τέρμα του Ματέο Γκαρσία και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εξουδετέρωσε στο 66΄ το πέναλτι του Γιουνές.

Σε ότι αφορά τη δεύτερη "επίσκεψη" του Λουτσέσκου στο "Κλεάνθης Βικελίδης", έλαβε χώρα στο ματς της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος, στις 20 Φεβρουαρίου, με ΠΑΟΚ και Άρη να μένουν στο 0-0.

Διαβάστε ακόμη...