Η Χάιντουκ που ήθελε τον Κοτάρσκι
Από paok24.com:Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Χάιντουκ Σπλιτ, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Πηγή: paok24.com
SHARE:

Με αφορμή αυτήν την κλήρωση, οι Κροάτες ανακάλεσαν στην μνήμη τους την παραλίγο μετακίνηση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, στην Χάιντουκ.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της χώρας αναφέρει πως ο 23χρονος τερματοφύλακας είχε προταθεί στη Χάιντουκ, όταν ακόμη άνηκε στον Άγιαξ και έβλεπε πως δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Η Χάιντουκ είχε εξετάσει την περίπτωση του, αλλά τελικά προτίμησε να αποκτήσει τον έμπειρο πορτιέρε, Λόβρε Κάλινιτς.
Οι Κροάτες, μάλιστα, σημειώνουν πως ο ατζέντης του παίκτη, Φίλιπ Ναράντσα, είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί και τον Μάρκο Λιβάγια και πως αν η Χάιντουκ ήθελε τον παίκτη θα μπορούσε να τον «ψήσει» ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ.