ΣΦ ΠΑΟΚ: «Χρέος μας να στηρίξουμε τα τμήματα του ΑΣ»

Σε ανακοίνωση τους, οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ αναφέρουν πως θα υπάρξει διάθεση κοινού εισιτηρίου διαρκείας για τα τμήματα του ΑΣ και καλούν τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη.
Πηγή: forzaonline.gr
ΣΦ ΠΑΟΚ: «Χρέος μας να στηρίξουμε τα τμήματα του ΑΣ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Οι Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ανακοινώνουμε την έναρξη διάθεσης ενός κοινού εισιτηρίου διαρκείας για τα τμήματα: χάντμπολ ανδρών-γυναικών, πόλο ανδρών-γυναικών, φούτσαλ, γυναικείο μπάσκετ και ποδόσφαιρο γυναικών στην τιμή των 50€.

Είναι χρέος όλων μας να σταθούμε δίπλα σε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη τα οποία πρωταγωνιστούν σχεδόν στο σύνολο τους καθώς οι ανάγκες για πρωταθλητισμό απαιτούν μεγαλύτερη βοήθεια από τον λαό του ΠΑΟΚ.

Για να ενισχύσουμε ακόμα πιο πολύ αυτή τη προσπάθεια υπενθυμίζουμε σε όλους ποσο σημαντικό είναι για τη βιωσιμότητα και τη δυναμική του Ερασιτέχνη να έχει εγγεγραμμένα μέλη.

Είναι ‘υποχρέωση’ όλων μας να είμαστε μέλη του και να συμμετέχουμε σε όλες τις δραστηριότητες του καθώς επίσης να έχουμε ενεργό ρόλο στις πολύ σημαντικές εξελίξεις που επίκεινται στο μέλλον όπως την εκλογή του νέου προέδρου και την κατασκευή του γηπέδου.

Παρακάτω παραθέτουμε την αίτηση εγγραφής στον Α.Σ ΠΑΟΚ:

https://jumpshare.com/s/Lw2Tqjqk2lNxu58VYay6

Συμπληρώνοντας αυτή την αίτηση την αποστέλλετε στο mail του Α.Σ ΠΑΟΚ [email protected]

Αφού αποστείλετε την αίτηση μπορείτε να κάνετε κατάθεση η οποία ανέρχεται στα 51€ για εγγραφή και ετήσια συνδρομή στην τράπεζα Πειραιώς στον παρακάτω λογαριασμό

ΙΒΑΝ: GR75 0171 7160 0067 1611 3080 644

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΟΚ ΑΣ»

Διαβάστε ακόμη...