Μην μπερδεύετε τα σώβρακα με τις γραβάτες!

Πριν καλά καλά απομαγνητοφωνηθούν όλες οι συνομιλίες των εμπλεκομένων στα στημένα παιχνίδια (αλήθεια για το έτος 2010 δεν υπάρχει κάτι μεμπτό;) ήρθαν στο φως της δημοσιότητας συνομιλίες του Προέδρου μας Θ. Ζαγοράκη με ένα από τους βασικούς κατηγορούμενους για εμπλοκή στα στημένα παιχνίδια.
Moican4
Μην μπερδεύετε τα σώβρακα με τις γραβάτες!

Πριν καλά καλά απομαγνητοφωνηθούν όλες οι συνομιλίες των εμπλεκομένων στα στημένα παιχνίδια (αλήθεια για το έτος 2010 δεν υπάρχει κάτι μεμπτό;) ήρθαν στο φως της δημοσιότητας συνομιλίες του Προέδρου μας Θ. Ζαγοράκη με ένα από τους βασικούς κατηγορούμενους για εμπλοκή στα στημένα παιχνίδια.

Βέβαια το ότι θα υπήρχαν συνομιλίες του Ζαγοράκη με κάποιον από αυτούς το ξέρουμε και δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι σύντομα κάποια τσιράκια θα ανακάλυπταν τέτοιο κελεπούρι!

Αλήθεια ποιος ο σκοπός της δημοσιοποίησης αυτών των συνομιλιών από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι ποινικά κολάσιμο και επιλήψιμο;

Γιατί στην χώρα της απόλυτης ξεφτίλας προσπαθούν κάποιοι να μπερδέψουν την κοινή γνώμη, εμφανίζοντας τον τίτλο «στημένα» και από κάτω τις συνομιλίες του Ζαγοράκη;

Γιατί την ώρα που είναι ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί μια πολύ σημαντική συμφωνία για τον ΠΑΟΚ εμφανίζονται ξαφνικά τέτοια προβοκατόρικα δημοσιεύματα;

Όλες αυτές είναι απαντήσεις που μπορούν να τις δώσουν μόνο αυτοί που εμπλέκονται πραγματικά και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί τίποτα, και μιλάω φυσικά για τους δημοσιογράφους στις τάξεις των οποίων επικρατεί μια ομερτά για αυτούς που συμμετείχαν στο «έγκλημα».

Η προσπάθεια ισοπέδωσης των πάντων και της εμφάνισης των στημένων παιχνιδιών σαν κάτι γενικευμένο στον χώρο του ποδοσφαίρου θα πέσει στο κενό.

Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα εμφανίσουν και άλλες συνομιλίες του Θ. Ζαγοράκη προσπαθώντας να ρίξουν «λάσπη» προς κάθε κατεύθυνση.

Όσο και να προσπαθήσουν είναι πολύ «λίγοι» για να το πετύχουν γιατί η αλήθεια βγαίνει πάντα στο φώς.

Ας συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό να διασκεδάζουμε κιόλας με τις αποστομοτικές απαντήσεις του Προέδρου μας σε κάτι τύπους που τα παίζανε «παρθένες» μέχρι χθες...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και όσο και να προσπαθήσετε, τα σώβρακα και οι γραβάτες δεν μπλέκονται !

ΥΓ. Την Τετάρτη στο PAOKMANIA WEB RADIO θα πάρουν και κάποιοι την απάντησή τους ...ηχητικά..!!

Moican4

Διαβάστε ακόμη...