Διά πυρός και σιδήρου!

Δύσκολη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, παρά το εμφατικό 1-4 στην έδρα της Μπεϊτάρ...
Διά πυρός και σιδήρου!

Ήταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάτι να κερδίσει πέρα από τα αυτονόητα, αλλά είχε πολλά να χάσει.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Δικέφαλο με το απίστευτο αυτογκόλ της Μπεϊτάρ και όλα έδειχναν πως η καταφανής αγωνιστική του ανωτερότητα θα μετουσιωνόταν σε μια εύκολη νίκη. Το μοιραίο λάθος του Σβαμπ όμως, άλλαξε πλήρως τα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να ασκηθεί αγωνιστική κριτική, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έπαιζε με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Οι αλλαγές του Λουτσέσκου σίγουρα βοήθησαν στο να είναι η ομάδα στιβαρότερη και ευτυχώς η ομάδα άντεξε και στο τέλος πήρε και πρόκριση με θεαματικό μάλιστα σκορ.

Στα αγωνιστικά, το μόνο βέβαιο είναι πως η ομάδα χρειάζεται επειγόντως χαφ (και όχι μόνο ένα), προκειμένου να σταθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ενώ και μεσοαμυντικά σίγουρα πρέπει να αγωνιστεί ένα κανονικό δεξί μπακ και να δούμε και ποιος θα είναι και ο παρτενέρ του Εκόνγκ, με τον Μιχαηλίδη ως τώρα να δείχνει μεγάλες αδυναμίες.

Συνοπτικά λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ευτυχώς απέφυγε το κάζο και συνεχίζει στην Ευρώπη, ωστόσο ακόμη έχει δρόμο μπροστά του προκειμένου να γίνει η ομάδα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε. Ελπίδα όλων, ο Σαμάτα να μπορέσει άμεσα να ξεκινήσει βασικός και οι δύο χαφ που όλοι θέλουμε να έρθουν, να είναι κορυφαίου επιπέδου.

Υ.Γ: Διπλό στην Κροατία, ΠΑΟΚ λε, ολε.

Διαβάστε ακόμη...