Ένα, Δυο, Τρία...

Είναι γεγονός ότι η ΕΤ3 κάποτε ξεκίνησε ως ένα κανάλι που θα προβάλλει και θ' αρθρώνει εικόνα και λόγο για τις πέραν των Αθηνών περιοχές, για τους πέραν των Αθηνών δρώντες οργανισμούς, είτε βορείως είτε νοτίως των Αθηνών.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ένα, Δυο, Τρία...
Photo Credits: @PAOK BC

Ωστόσο είναι γεγονός ότι, σχετικά γρήγορα, αυτή η "διαφορετική" προσέγγιση της οπτικής από την οποία αντιμετωπίζονταν τα θέματα, κάποιους "ενόχλησε".

Και τελικά η ΕΤ3 έχει μετατραπεί ΠΛΗΡΩΣ σ' ένα "αθηναίικό/κρατικό" κανάλι, με έδρα την Θεσσαλονίκη έχοντας και το σχετικό χρώμα του ενός εκ των δύο "αιωνίων" δεινοσαύρων της αθλητικοπολιτικής ιστορίας της Ελλάδος.

Κι επειδή το αθλητικοκοινωνικό μέγεθος που "αντιδρά" στον Αθηναϊσμό είναι ο ΠΑΟΚ, η ΕΤ3 "κάνει ο,τι μπορεί" για να δείξει την ενόχλησή της.

Πάντα κάτι έχουμε να πούμε για τις μεταδόσεις των αγώνων του ΠΑΟΚ από την ΕΤ3, αλλά οι δυο τελευταίες μεταδόσεις με Παναθηναϊκό και Πόρτο ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ τα όρια.

Κατ' αρχάς να πούμε ότι ΜΟΝΙΜΗ επωδός των σχολιαστών, σε όποια καλή προσπάθεια κάνει ο ΠΑΟΚ, είναι ότι "εκμεταλλεύεται την αδυναμία ή αμέλεια του αντιπάλου", ενώ ο αντίπαλος ΠΑΝΤΑ κάνει "κάτι καλύτερο" από τον ΠΑΟΚ, που "δεν έχει τρόπο και δύναμη ν' αντιδράσει".

Με τον Παναθηναϊκό ο "σκηνοθέτης" αν έδειξε 20 ριπλέι στο παιχνίδι τα 18 ήταν από προσπάθειες των πράσινων, σ' ένα παιχνίδια που επιτευχθήκαν 200 πόντοι και κρίθηκε στην τελευταία επίθεση.

Με την Πόρτο, δείχνει κανονικά την παρουσίαση της Πόρτο και όταν αρχίζει να παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ, κάνει διακοπή για να... διαφημίσει το πρωτάθλημα μπάσκετ.

ΤΕΤΟΙΑ και ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ του ΠΑΟΚ.

Ο σχολιαστής μόνο πορτογαλικά δεν μιλούσε και μόνο που δεν έβαλε τα κλάμματα στο αντιαθλητικό που ΌΛΟΙ είδαν εκτός από τον... σχολιαστή.

Ο σκηνοθέτης ΔΕΝ ΈΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ του αγώνα.

Γιατί αλλιώς θα φαινόταν αυτό το ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 3-17 βολές στο ημίχρονο.

Το να έχει φιλοξενούμενος σ' ένα ημίχρονο 600% παραπάνω βολές απο τον γηπεδούχο αποτελεί και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ.

Προς το τέλος καρφώνει θεαματικά ο ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ, στο γήπεδο γίνεται χαλασμός και ο σκηνοθέτης διακόπτει την ατμόσφαιρα για να... διαφημίσει τον αγώνα του Ηρακλή στις γυναίκες. Έξοχος...

Και τέλος ο σχολιαστής ΕΠΕΠΛΗΞΕ/ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ  Δ Η Μ Ο Σ Ι Α  και ΑΝΑΙΤΙΑ τον ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ που γελούσε για την νίκη του ΠΑΟΚ "αν και είχε ξεκινήσει από την Πόρτο".

Σας έχουμε ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ και ΞΕΡΟΥΜΕ "τι και πώς".

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ...

Υ.Γ. Ο αφελής "λαός του ΠΑΟΚ" πάλι μπαίνει την παγίδα που στου στήνουν οι... επαΐοντες. Περιμένει νίκη την Κυριακή, λες κι αν έλθει ήττα, κάτι κρίνεται.

Θα περάσει έναν πόντο πάνω η ΑΕΚ.Και λοιπόν;

Όταν η ομάδα χρειάσθηκε να κάνει το 4 στις 4 νίκες σε ντέρμπυ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ.

Τίποτα απολύτως δεν κρίνεται την Κυριακή, παρά μόνον σε ποιο βαθμό είσαι χάνος και τσιμπάς... και ΑΥΤΟπαγιδεύεσαι...

Την επόμενη Πέμπτη είναι το ΚΡΙΣΙΜΟ παιχνίδι. Γιατί με τρίτη ήττα ΔΥΣΚΛΕΥΟΥΝ τα πράγματα.

Διαβάστε ακόμη...