Τακουρίδης: «Πάντα θα παλεύουμε για τη νίκη»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Γιάννης Τακουρίδης, έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας πως η ομάδα θα είναι και φέτος ανταγωνιστική και θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.
Πηγή: forzaonline.gr
Τακουρίδης: «Πάντα θα παλεύουμε για τη νίκη»
Photo Credits: @acpaok.gr

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Δικεφάλου: 

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Αυτή η φάση περιλαμβάνει αρκετή δουλειά στην φυσική κατάσταση, τρέξιμο κλπ. Δεν έχουμε πει στα τεχνικά και τακτικά κομμάτια τόσο πολύ. Είναι μια καινούρια χρονιά, αυτό που περιμένουμε είναι να κάνουμε σκληρή και καλή δουλειά, να έχουμε ένα καλό κλίμα όπως έχουμε πάντα και μια ομάδα ανταγωνιστική, που θα παλεύει πάντα για τη νίκη, γιατί αυτός είναι ο στόχος κάθε χρονιά για την ομάδα μας.

Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, νέα παιδιά και ξένοι και νεαροί Έλληνες που ενσωματώθηκαν. Φυσικά, τους υποδεχθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο, προσπαθούμε όλοι καθημερινά όλοι μαζί να δεθούμε, να γνωριστούμε καλύτερα όσο πιο γρήγορα γίνεται, είναι κάτι το οποίο δεν το φοβάμαι καθόλου, το κλίμα θα είναι καλό, οι σχέσεις μας θα είναι πολύ καλές και δουλεύουμε πάνω και σε αυτό, όπως και σε άλλα κομμάτια στην προπόνηση».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του με εικόνα και ήχο:

Διαβάστε ακόμη...