"Κοιτάμε τα δικά μας λάθη"

Ο βοηθός του Στέλιου Υετίωνα στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, Κώστας Γκαγκανάς με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό με την ΑΕΚ, αλλά και στην απουσία του Στάθη Κεσίδη από αυτόν...
"Κοιτάμε τα δικά μας λάθη"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στον "Sport 103 fm":

«Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης επισημάναμε στα παιδιά κυρίως τι λάθη έγιναν τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο, τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν. Επίσης, τους είπαμε ότι θα πρέπει να βάλουμε μία τελεία και να προχωρήσουμε, γιατί έρχονται ματς του πρωταθλήματος, που θα πρέπει να 'χτυπήσουμε', ώστε να παραμείνουμε 'ζωντανοί' στον στόχο μας», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: «Μεταξύ άλλων, δώσαμε φυσικά και την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα παιχνίδια, που απομένουν στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μην απογοητεύσουμε ξανά τον κόσμο μας».

Επίσης, σε ερώτηση σχετικά με το τι θεωρεί ότι επηρέασε τον ΠΑΟΚ στον τελικό με την ΑΕΚ, ήταν κατηγορηματικός: «Θεωρώ ότι μας έκαναν κακό τα όποια θέματα είχαν ανακύψει πριν από το παιχνίδι και είχαν να κάνουν με το εξωαγωνιστικό κομμάτι, όπως αυτό με τον ορισμό των διαιτητών. Αυτό πιστεύω ότι δε μας επέτρεψε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας σε κάποια σημεία μέσα στον αγώνα», για να εξηγήσει: «Χαρακτηριστικό είναι το σημείο, όταν το σκορ είναι 23-22 και ο Τσίλης χρεώνεται με δίλεπτη αποβολή στα μισά του 5ου δεκαλέπτου. Θέλω να πω, δηλαδή, ότι περισσότερο ήταν θέμα νοοτροπίας, αφού, ούτως ή άλλως, όποιος ήταν πιο τυχερός θα κέρδιζε το παιχνίδι».

Επίσης, ο Κώστας Γκαγκανάς κλήθηκε να σχολιάσει και το κατά πόσο τα σφυρίγματα των Μπέτμαν, Τζαφερόπουλου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και την ανάδειξη του κυπελλούχου: «Δε θα ήθελα να αναφερθώ στη διαιτησία. Εμείς ναι μεν εμμένουμε στο ότι ορισμένες αποφάσεις των διαιτητών ήταν τραγικές, ωστόσο αυτό που θέλουμε πρωταρχικά για την ομάδα μας είναι να εστιάσουμε στα δικά μας λάθη, όπου μεταξύ άλλων θεωρώ ότι στερούμασταν ψυχικών και σωματικών αποθεμάτων».

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο και για την απουσία του τιμωρημένου Στάθη Κεσίδη από τον τελικό, λέγοντας αστειευόμενος: «Ο Στάθης από το κακό του αρρώστησε, αφού δεν μπορούσε να παίξει στον τελικό!!! Παρότι ήταν να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Κέρκυρα, τις τελευταίες ημέρες αρρώστησε και δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας».

Διαβάστε ακόμη...