«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα αμυντικό σαν τον Κοντρέρας» (Audio)

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο Τάσος Τασιόπουλος και μίλησε για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στα φιλικά, την ταχύτητα που έχει φέτος αλλά και τι χρειάζεται ο Δικέφαλος στην άμυνα.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα αμυντικό σαν τον Κοντρέρας» (Audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ που έχει από τα φιλικά: «Είναι πολύ καλή η ομάδα, είδα φιλικά. Σε σχέση με πέρυσι ήρθαν οι παίκτες νωρίς και ο προπονητής έχει νωρίτερα την ομάδα στη διάθεσή του. Αυτό είναι καλό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια γιατί τα φιλικά είναι φιλικά».

Για την ταχύτητα που έχει ο ΠΑΟΚ στα άκρα: «Είναι πολύ σημαντική η ταχύτητα φυσικά στα άκρα της ομάδας, και ο Κάμπος έχει και το ένας εναντίον ενός που δεν το είχαμε πέρυσι».

Για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ και αν χρειάζεται ηγέτης-στόπερ: «Όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί αλλά πάντα χρειάζεται ένας παίκτης τύπου Κοντρέρας. Χρειάζεται η ομάδα να έχει έναν παίκτη-προπονητή, να καθοδηγεί την άμυνα και την ομάδα γενικότερα. Δεν ξέρω αν ο Βαρέλα μπορεί να το κάνει αυτό. Συνήθως αυτό φαίνεται από την προηγούμενη ομάδα του παίκτη. Πρέπει η ομάδα βρει λύση με την επικοινωνία μεταξύ των παικτών. Να μάθουν ελληνικά οι ξένοι και αγγλικά οι Έλληνες για να μπορούν να επικοινωνήσουν. Βλέπετε οι μεγάλες ομάδες όταν παίρνουν μεταγραφή έναν παίκτη τον βάζουν αμέσως να μάθει τη γλώσσα».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...