«Πλασματικό το σκορ…»

Από paok24.com: Ο Απόστολος Παπαβασιλείου βρίσκεται στην ηγεσία της Κ20 και είναι ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, εκείνος που έκανε δηλώσεις για τον αγώνα με τον Άγιαξ.
Πηγή: paok24.com
«Πλασματικό το σκορ…»

Αρχικά ανέφερε:

«Παίξαμε ένα πρώτο παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Το ματς ήταν πολύ διαφορετικό απ' αυτά που παίζουμε εδώ στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μία πικρή γεύση γιατί πραγματικά αξίζαμε κάτι καλύτερο. Το σκορ αισθάνομαι ότι είναι πλασματικό».

Για τις διαφορές με τον Άγιαξ επεσήμανε: «Οι Ολλανδοί έχουν παιδιά που αγωνίστηκαν 15 φορές σε τέτοια παιχνίδια. Για εμάς ήταν η πρώτη φορά, ενώ έχουμε και αρκετά παιδιά που γεννήθηκαν το 2000. Κρατάμε τις παραστάσεις και τις εμπειρίες που κερδίσαμε και θα πάμε στην Ολλανδία για ότι το καλύτερο. Μην ξεχνάμε ότι πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε εμπειρίες και να βγάλουμε παιδιά για την πρώτη ομάδα».

Για το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ ο κ. Παπαβασιλείου τόνισε: «Χάσαμε τις ευκαιρίες μας και αντί να γίνει το 1-1, σημειώθηκε το 0-2. Μετά έπρεπε να παίξουμε και πιο ανοικτά. Ίσως να ήμασταν πιο άπειροι. Ο Άγιαξ είναι μια ομάδα με καλύτερο ρυθμό και στο πρωτάθλημά τους έχουν 20-1 γκολ».

Διαβάστε ακόμη...