«Άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, δυστυχώς σνομπάρουμε το Europa»

Από metrosport.gr: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τάσος Τασιόπουλος, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5, για την μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, τονίζοντας ότι από την ομάδα λείπει ένας «εκτελεστής».
Πηγή: metrosport.gr
«Άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, δυστυχώς σνομπάρουμε το Europa»

Αναλυτικά είπε:

Για τα παιχνίδια του τελευταίου μήνα: «Η ομάδα προσπάθησε σε όλα τα παιχνίδια εκτός από την ήττα με την Καραμπάχ. Η εικόνα με τον Ολυμπιακό ήταν πάρα πολύ καλή και το πρόβλημα ήταν αυτό που ξέρουμε για τον ΠΑΟΚ, το εύκολο γκολ. Αν γινόταν το 2-1 γύρω στο 70' δεν θα υπήρχε θέμα νίκης από τον Ολυμπιακό».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να θέλει να είναι ανταγωνιστικός, όταν όλοι που παίζουν πάνω από το κέντρο δεν σκοράρουν: «Όχι βέβαια, και όταν είχαμε ξαναμιλήσει είπα ότι η ομάδα χρειάζεται έναν αποτελεσματικό επιθετικό».

Για το ότι δεν υπάρχουν οι σωστές τροφοδοτήσεις προς τον επιθετικό: «Νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα από τα άκρα, αλλά από τον άξονα υπάρχει πρόβλημα, με τον Μπίσεσβαρ προσπαθεί να κάνει κάτι. Ο Αθανασιάδης είναι πιο πολύ εκτελεστής παρά να δημιουργήσει μόνος του και να σκοράρει».

Για το αν θα υπάρξει υπομονή στον ΠΑΟΚ εάν αρχίσουν τα αρνητικά αποτελέσματα: «Δεν είναι θέμα αν θα υπάρχει υπομονή, αλλά ότι πρέπει να υπάρχει. Είναι φανερό ότι η ομάδα έχει πλάνο, αλλά όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να κερδίζεις τις μικρές ομάδες και στην κακή σου μέρα με μισό-μηδέν».

Για τον αγώνα με την Καραμπάχ: «Δυστυχώς σνομπάρουμε το Γιουρόπα Λιγκ, λες και το πήραμε πέντε φορές στην Ελλάδα. Η ομάδα έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, ότι είναι άλλη ομάδα παίρνοντας σπουδαίες προκρίσεις».

Για την μεσοαμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Το μηδέν είναι το στοιχείο του πρωταθλητή. Όταν κρατάς το μηδέν στην άμυνα, μετά με ένα γκολ παίρνεις τη νίκη. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται η ομάδα να έχει τον παίχτη που μπορεί με μισή φάση να βάλει το γκολ, δυστυχώς του ΠΑΟΚ του λείπει ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής».

Διαβάστε ακόμη...