«Να φέρει πίσω τον Σταφυλίδη ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr:Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Γεωργόπουλος μίλησε στον ARENA 89,4 για την πορεία που διανύει ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, για τις απαραίτητες προσθήκες που χρειάζεται το ρόστερ του Δικεφάλου αλλά και την επιθυμία του να ξαναδεί τον Κώστα Σταφυλίδη με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.
Πηγή: arenafm.gr
«Να φέρει πίσω τον Σταφυλίδη ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το στυλ παιχνιδιού του Ευθύμη Κουλούρη: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα χαρίσματα του. Ο Κουλούρης είναι ενάς βαρύς επιθετικός, μπορεί να παίξει με την πλάτη προς εστία και σίγουρα ξέρει πώς να βρίσκει δίχτυα. Εκεί όπου υστερεί είναι στην ταχύτητα του, την οποία βλέπω πως την δουλεύει. Γενικά είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και έχει το γκολ».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: «Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει μία ανοδική πορεία στο τακτικό κομμάτι, προσπαθεί και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως με τους δύο επιθετικούς, Κουλούρη και Αθανασιάδη που διαθέτει η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς υστερεί στην ταχύτητα. Βέβαια, πρόκειται για δύο πολύ καλούς που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να τους στηρίζει όπως πρέπει.

Για τις προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πάντα μία ομάδα χτίζεται στον άξονα. Το ρόστερ διαθέτει καλούς και χρήσιμους ποδοσφαιριστές ενώ με κάποιες προσθήκες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι θα γίνει ακόμα καλύτερα. Πρέπει να υπάρχει βάθος, όλοι χρειάζονται. Εγώ θέλω πίσω και στον Σταφυλίδη. Θέλω να τον δω ξανά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Λεφτά υπάρχουν στην ΠΑΕ ας διορθώσουν το... λάθος που έκαναν τότε και τον πούλησαν και να τον φέρουν ξανά πίσω. Ο Κώστας είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής μας. Γενικά, βλέπω πως ο ΠΑΟΚ έχει συνέλθει από τα τελευταία «ανάποδα» που υπέστη, όπως στα παιχνίδια με την Βέροια και την Ξάνθη. Έχει βρει το ρυθμό του τελευταία».

Για τον Πέλκα: «Αν ο ποδσοφαιριστής δεν θέλει να παραμείνει στην ομάδα, δεν μπορείς τον κρατήσεις. Είναι ένα από τα παιδιά που έχουν παίξει με την Εθνική. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν. Εγώ πάντως θα προσπαθούσα να τον κρατήσω στην ομάδα καθώς ο Πέλκας έχει μεγαλώσει μέσα στον ΠΑΟΚ και αποτελεί παιδί του».

Διαβάστε ακόμη...