«Με εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ»

Ο Μιχάλης Ζιώγας, βετεράνος άσσος της Λάρισας και νυν προπονητής του Πιερικού , βρέθηκε χθες στο «AEL FC Arena» και μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το χθεσινό(1/2) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Με εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ»

Τόνισε ότι ήταν πολύ σωστό που εμπιστεύτηκε ο Ιβάν Σαββίδης των Ίβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μυστικίδη που δυο χρόνια πριν τον είχε παίκτη στον Πιερικό.

Όσα είπε ο Μιχάλης Ζιώγας στον ArenaFM 89.4:

«Ο ΠΑΟΚ με εντυπωσίασε. Μια ομάδα με πάθος, άψογα στημένη μέσα στο γήπεδο, είχε βάθος, πλάτος, σωστό τρόπο ανάπτυξης και άψογα όλα λειτούργησαν σωστά. Ήταν μια ταχύτητα πάνω από την ομάδα της Λάρισας, είχανε περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια τους. Χάρηκα πολύ για τον Μυστακίδη, ένα νέο παιδί που πριν από δυο χρόνια ήταν στον Πιερικό και φαίνεται ότι μπορεί να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο και σε μια πολύ μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια και στον Ίβιτς που δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο κ.Σαββίδης και οι συνεργάτες του σε δύσκολες στιγμές στάθηκαν δίπλα στον Ίβιτς και του έδωσαν όλα τα εφόδια για να δουλέψει και τώρα γεύονται τους καρπούς αυτής τους της εμπιστοσύνης. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ.Σαββίδη. Αυτό έλειπε από τον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια, ένας πολύ μεγάλος διοικητικός ηγέτης. Το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα. Γιατί δεν νοείσαι μεγάλη ομάδα όταν έχεις πάρει 2-3 πρωταθλήματα. Την μεγάλη ομάδα την κάνουν οι τίτλοι και αυτούς χρειάζεται πλέον ο ΠΑΟΚ».

Μπορεί να πλησιάσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό; «Φυσικά και γίνεται, έτσι πως παίζει ο ΠΑΟΚ, απλά το χάσμα είναι μεγάλο και θα πρέπει να στραβοπατήσει αρκετές φορές ο Ολυμπιακός και να κάνει μόνο νίκες ο ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό είναι ο ΠΑΟΚ».

Για τον Κλάους: «Ο Αθανασιάδης είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, ούτε ξέχασε να σκοράρει, ούτε να παίζει. Ένα φορμάρισμα του παίκτη θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...