Δεν τα κατάφεραν Κίτσιου-Χαρίσης

Από inpaok.com: «Φρένο» στην εξαιρετική πορεία της Σιντ Τρούιντεν έβαλε η Σαρλερουά, η οποία επικράτησε με 0-1, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Βελγικού πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Δεν τα κατάφεραν Κίτσιου-Χαρίσης

Οι Στέλιος Κίτσιου και Χάρης Χαρίσης αγωνίστηκαν ακόμη μία φορά ως βασικοί, ωστόσο δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους να συνεχίσει με νίκη, με αποτέλεσμα μετά από 9 αγώνες να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και τους 16 βαθμούς.

Αρκετά δραστήριος ήταν ο Κίτσιου για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ενώ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων για Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Σιντ Τρούιντεν θα αγωνιστεί στην έδρα της Λόκερεν, στις 14 Οκτωβρίου, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Διαβάστε ακόμη...