Δεν ξεχνά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr : Στην Κροατία έχει ανοίξει θέμα προπονητή για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την πρωταθλήτρια της χώρας να στρέφεται στον πρώην τεχνικό της, Βαχίντ Χαλίλοβιτς, που είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Μαρόκο.
Πηγή: thessports.gr
Δεν ξεχνά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ

Για το ζήτημα μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός τοποθετήθηκε, μιλώντας σε ΜΜΕ της Κροατίας, τονίζοντας πως αν η Ντιναμό τον θέλει η ομοσπονδία του Μαρόκο δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.

Παράλληλα, ο Χαλίλοβιτς θυμήθηκε την προηγούμενη θητεία του στη Ντιναμό και την πορεία της ομάδας στο Europa League της σεζόν 2010-11, όπου έμεινε εκτός λόγω… ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο Βόσνιος τεχνικός θυμήθηκε το παιχνίδι της Τούμπας που κρίθηκε με ένα γκολ του Βλάνταν Ίβιτς, αναφέροντας σχετικά:

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε εκείνο το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Είπα στους παίκτες πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να σκοράρει μόνο κατά τύχη, όχι με διαφορετικό τρόπο. Έτσι έγινε τελικά, η μπάλα χτύπησε στην φτέρνα του Ίβιτς και κατέληξε στα δίχτυα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος είχε προκριθεί στη φάση των «32» του Europa League εκείνης της περιόδου, με ένα σπουδαίο διπλό στο «Μάξιμιρ», χάρις σε γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Διαβάστε ακόμη...