Με το … δεξί στο πρώτο φιλικό!

Από acpaok.gr: Με νίκη ξεκίνησε τις φιλικές του αναμετρήσεις κατά την περίοδο της προετοιμασίας το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ζαφειράκη Νάουσας στο «Σπίτι του Χάντμπολ» με σκορ 35-23.
Πηγή: acpaok.gr
Με το … δεξί στο πρώτο φιλικό!

Μπαίνοντας δυνατά από το πρώτο λεπτό ο ΠΑΟΚ επέβαλε τον ρυθμό του, δημιουργώντας από νωρίς ένα σημαντικό προβάδισμα δείχνοντας την ανωτερότητα του μέσα στο γήπεδο. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 21-11, σκορ το οποίο αντιπροσωπεύει την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, να δοκιμάσει συστήματα και τακτικές, τα οποία θα του φανούν χρήσιμα στην μετέπειτα αγωνιστική περίοδο. Με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι 35-23.

Πλέον, οι παίκτες του τμήματος Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στο δεύτερο φιλικό, το οποίο είναι Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 16:30 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» κόντρα στην BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους που θα θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από κοντά.

Διαβάστε ακόμη...