Τελευταίο τεστ και επιστροφή στην… καυτή Θεσσαλονίκη

Από thessports.gr: Η αυλαία της φετινής παρουσίας (10ης συνεχόμενης) του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία πέφτει σήμερα, με τον Δικέφαλο να παίζει το πέμπτο και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι κοντρα στην Βέστερλο (17:00) και αύριο νωρίς το μεσημέρι πετάει για την επιστροφή στην... καυτή Θεσσαλονίκη.
Πηγή: thessports.gr
Τελευταίο τεστ και επιστροφή στην… καυτή Θεσσαλονίκη

Στο γειτονικό Ντέσελ, εντός Βελγίου σε σχεδόν ουδέτερο έδαφος ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Βέστερλο σε ένα τεστ λιγες ώρες πριν η αποστολή επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται στο σημερινό παιχνιδι να προβάρει για μια ακόμα φορά σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το πρώτο παιχνίδι της μεθεπόμενης Πέμπτης με την Μπεϊτάρ στην Τουμπα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο σημερινό τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του όσους έπαιξαν κατά την διάρκεια της χθεσινης μέρας με την Αλ Τααβόν στο Τέχελεν και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που θέλει να τους έχει λίγο πιο ζεστούς για την αναμέτρηση με την Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ.

Το 4-2-3-1 δεν αλλάζει για τον ΠΑΟΚ τον Λουτσέσκου και η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τόμας Κεντζιόρα, στο αριστερό ο Ράφα Σοάρες και στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο θα είναι αυτό των Εκόνγκ και Μιχαηλίδη.

Στα χαφ θα ξεκινήσουν το ματς ο Στέφαν Σβαμπ με τον Χάρη Τσιγγάρα, ενώ η μεσοεπιθετική τριπλετα θα αποτελείται από τους Νάρεϊ στα δεξιά, τον Τάισον στα αριστερά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια σε ρόλο επιτελικό στην πλάτη του Μπράντον Τόμας.

Διαβάστε ακόμη...