Mε αλλαγές και Ντεσπόντοφ-Μουργκ ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει αύριο στις 19:45 τη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Φινλανδίας, Ελσίνκι, ούτως ώστε να μπει με το... δεξί στην φάση των ομίλων του Europa Conference League και να δείξει από νωρίς τις διαθέσεις του για την πρόκριση στην επόμενη «πίστα».
Πηγή: paok24.com
Mε αλλαγές και Ντεσπόντοφ-Μουργκ ο ΠΑΟΚ!

Σε σχετική ερώτηση για την αυριανή ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο της «Bolt Arena», ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις, λέγοντας πως:

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον Ντεσπόντοφ να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας, όπως και ο Οζντόεφ με τον Μεϊτέ, όσον αφορά τις αλλαγές θα το δείτε αύριο. Γι' αυτόν τον λόγο έχουμε ένα γκρουπ 20 παικτών, για αυτόν τον λόγο υπάρχει το ροτέϊσον. Ο Μεϊτέ χρειάζεται το να αγωνιστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει με έναν έξυπνο τρόπο, θα πρέπει να βρει την χημεία με τον Οζντόεφ, τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα, το ίδιο ισχύει και για τον Ντεσπόντοφ, θα πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο η διαχείριση».

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ρουμάνος τεχνικός, ο κορμός της ομάδας αναμένεται να παραμείνει σταθερός, ωστόσο στο πλαίσιο της διαχείρισης που καλείται να κάνει θα προχωρήσει -όπως όλα δείχνουν- σε ορισμένες αλλαγές.

Στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Τόμας Κεντζιόρα, που θα δώσει ανάσες στον Βιεϊρίνια. Αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Άρη θα υπάρχουν και στον χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί που αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού τόσο ο Στέφαν Σβαμπ όσο και ο Χάρης Τσιγγάρας, όπως αποκάλυψε ήδη από χθες το PAOK24.

Μπροστά τους, στη θέση «10», θα βρίσκεται ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ενώ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ.

Διαβάστε ακόμη...