Με τον Μπράντον τα «έβαλε» ο τερματοφύλακας της Ελσίνκι στο γκολ του Ντεσπόντοφ!

Από sdna.gr:Το γκολ του Κίριλ Ντεσπόντοφ αποδείχθηκε καθοριστικό στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι στην Bolt Arena, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να τα... βάζει με τον Μπράντον Τόμας! Αποστολή στο Ελσίνκι
Πηγή: sdna.gr
Με τον Μπράντον τα «έβαλε» ο τερματοφύλακας της Ελσίνκι στο γκολ του Ντεσπόντοφ!

Ονειρικό ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που υπέγραψε το «διπλό» του ΠΑΟΚ στο Ελσίνκι, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα του στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης με... περιπετειώδη τρόπο.

Οι Φινλανδοί ψάχνουν να δώσουν εξήγηση για το πως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά το σουτ του Βούλγαρου άσου και o 33χρονος τερματοφύλακας... τα έβαλε με τον Μπράντον Τόμας που κινήθηκε μπροστά του.

«Ήταν τέτοια η κατάσταση που ο επιθετικός τους με... ξεγέλασε. Ακούω ότι δεν ήταν οφσάιντ, αυτό είπαν όσοι έκριναν το ματς. Και ότι δεν έπρεπε να αντιδράσω στην κίνηση που έκανε ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας. Είναι εύκολο εκ των υστέρων να λέει κανείς ότι δεν θα έπρεπε να αντιδράσω».

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «Helsingin Sanomat» παρουσιάζει και διαδοχικά φωτογραφικά καρέ της επίμαχης φάσης, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, με τον αμυντικό της φινλανδικής ομάδας, Σάντος Ντε Γκράκα, να ζητά οφσάιντ.

Διαβάστε ακόμη...