Προπόνηση, αποστολή και πρεμιέρα

Να αφήσει πίσω του την απρόσμενη απώλεια από τη Ζίμπρου και να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Προπόνηση, αποστολή και πρεμιέρα

Ο "Δικέφαλος" μετά τη χτεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε με την άφιξη της ομάδας στη Θεσσαλονίκη από τη Μολδαβία σήμερα θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν το αυριανό παιχνίδι.

Το ραντεβού του τεχνικού τιμ και των παικτών έχει δοθεί για τις 19:00 η ώρα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή για την Καλλονή.

Στη σημερινή προπόνηση θα εκτιμηθεί ξανά και η κατάσταση του Στέλιου Κίτσιου, ο οποίος λόγω ενός μυικού σπασμού αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Ζίμπρου.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι με την Καλλονή και άπαντες στον "Δικέφαλο" γνωρίζουν ότι η νίκη στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος αποτελεί μονόδρομο, σε μία προσπάθεια να αντιστραφεί και το κακό κλίμα ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Ζίμπρου στα πλέι οφ του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...