Ο... πολύ χειρότερος ΠΑΟΚ των ασίστ
SHARE:

Τη φετινή σεζόν (2014-15) σε σχέση με την προηγούμενη (2013-14) ο ΠΑΟΚ έχει πτώση στον τομέα των ασίστ... Ο "Δικέφαλος" την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν η τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στην συγκεκριμένη κατηγορία της στατιστικής μετά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Φυσικά ο Ντι Τζέι Κούπερ, που φημίζεται για την έφεση που έχει στις ασίστ, έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να είναι... ψηλά στις ασίστ ο ΠΑΟΚ (στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως ο Αμερικανός είναι "απλησίαστος" οικονομικά για να παίξει στον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, από τον ατζέντη του,
Νίκο Σπανό προκύπτει δεν υπάρχει "φλερτ" με τους "ασπρόμαυρους", ότι είναι άγνωστο το αν ισχύει το βοσνιακό διαβατήριο που είχε βγάλει και πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους).
Όσο για τις επιδόσεις του "Δικεφάλου" φέτος σε αυτόν τον τομέα (των ασίστ); Το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος μετά τον Απόλλωνα Πατρών. Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μέσο όρο 13,8 ασίστ σε κάθε ματς ενώ την περασμένη σεζόν είχαν 17,2 μέσο όρο (η καλύτερη επίδοση ήταν αυτή του Παναθηναϊκού με 18,3 ανά ματς).
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, φέτος ξεχωρίζει... αρνητικά στον τομέα των ασίστ με την δεύτερη χειρότερη θέση που έχει ενώ πέρυσι ήταν η τρίτη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.