Παιχνίδια της μοίρας...
SHARE:

*Ο Τσόχλας με 4 πόντους στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στο Παλατάκι (71-75) και ο Κάρτερ με 25 πόντους, 6/8 τρίποντα και 7 ριμπάουντ στο εντυπωσιακό 88-65 της Κρήτης. Εκεί που ο ΠΑΟΚ είχε γνωρίσει ανάλογη ήττα και το 2008, ίδια εποχή.
*Τώρα οι δυό τους ως παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να στηρίξουν την ομάδα τους να πάρει την ρεβάνς από το Ρέθυμνο. Και έφτασαν στο Παλατάκι με ένα χρόνο διαφορά. Ο "Απο" λόγω ΑΓΟΡ, ο "Μάρκι" λόγω Πανιωνίου.
*Πάντως ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2012-13 που έκανε εντυπωσιακή κανονική περίοδο (4ος, ισόβαθμος του ΑΓΟΡ με 17-9 ρεκόρ) είχε χάσει Μαγκράθ, Χαριτόπουλο τον Φλεβάρη, έμεινε με δύο γκαρντ (Χάτσερ, Χαραλαμπίδη), λίγο πριν τα πλέι οφ τραυματίστηκε ο Τσαιρέλης, που έπαθε υποτροπή, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα σοβαρά προβλήματα με τα γόνατα του είχε και ο Παπαδόπουλος.
*Μάλιστα ο τελευταίος αν δεν είχε και φέτος ανάλογα προβλήματα-σε μικρότερο πάντως βαθμό-το αργότερο αύριο το πρωί θα έβγαζε δελτίο στον ΠΑΟΚ.
*Για τις 28/9 μεταφέρθηκε η συζήτηση της προσφυγής του Νίκου Καλλέ για την άρση της προστασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το άρθρο 99. Αυτό προέκυψε από την σημερινή αναβολή, ενώ σε αναβολή οδηγείται και η αυριανή προσφυγή του ίδιου παίκτη για μισθούς και πριν της περιόδου 2013-14.
*Όπως τονίζεται από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ άρχισαν οι διαδικασίες για την λύση του συμβολαίου του Έντι Σιναντίνοβιτς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακόμα και ελεύθερος δεν θα παραμείνει για προπονήσεις στο «Παλατάκι».
*Θα έχει ενδιαφέρον στα ημιτελικά ο Κούπερ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον στο διάστημα που θα ξεκουράζει τον Μήτσο, ο Όντουμ και ο Τσόχλας θα μπορούν να κάνουν όργια στην επίθεση.
*Και στην άμυνα; Άντε να δούμε τον Βον που θεωρείται ο καλύτερος ψηλός στην άμυνα στο πικ εν ρολ. Και ακόμα... Πέρσι ο Ντι Τζέι έκανε μάγκα τον Μπόγρη που πήγε Ισπανία. Φέτος έκανε μάγκα τον Κικάνοβιτς που πρόλαβε να πάει στην Γαλλία, στον Παναθηναϊκό ποιόν θα κάνει μάγκα; Μάλλον τον Λουκά... Aφού πρώτα καταλάβει που πήγε. Στο ΟΑΚΑ δεν έχει χαβαλέ πιτσιρίκο... που πάντως λίγοι περίμεναν να αντέξει στο Κρασνογιάρσκ.