Στο πάνθεον ο Στογιάκοβιτς!

Η δήλωση του Πέτζα μετά την είσοδό του στο Hall of Fame της Fiba και η αναφορά του στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Στο πάνθεον ο Στογιάκοβιτς!

Μία ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Πέτζα Στογιάκοβιτς!

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ και Πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς, έχοντας αγωνιστεί ενδιάμεσα σε Σακραμέντο Κινγκς, Ιντιάνα Πέισερς και Νιου Όρλεανς Πέλικανς, αλλά και Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Σερβία το 2002 και Πρωταθλητής Ευρώπης το 2001, είναι και επίσημα μέλος του Hall of Fame της FIBA, με την τάξη του 2024.

“Είμαι περήφανος για όλα όσα πέτυχα. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Σκέφτομαι μόνο καμιά φορά τον τελικό με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο χάσαμε στο πέμπτο παιχνίδι. Δεν είναι μόνο αυτό ωστόσο. Σκέφτομαι επίσης το χαμένο σουτ κόντρα στους Λέικερς το 2002 στο 7ο παιχνίδι των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας.

Αυτές είναι οι στιγμές που μου άφησαν έντονο αποτύπωμα και τις θυμάμαι ακόμη. Νομίζω ότι πολλοί από τους συμπαίκτες μου θυμούνται επίσης την ευκαιρία που είχαμε ως ομάδα, σε αυτά τα έξι χρόνια που περάσαμε μαζί στους Κινγκς. Για τη χημεία στην ομάδα που υπήρχε εντός και εκτός γηπέδου. Όταν κοιτάς πίσω στην καριέρα σου, είναι σαν να περνάει γρήγορα σαν μία ταινία“ δήλωσε ο Στογιάκοβιτς!

Διαβάστε ακόμη...