"Ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας στην Ευρώπη"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας μετά το παιχνίδι με την Βιλερμπάν δήλωσε ...
"Ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας στην Ευρώπη"

Αρχικά για το παιχνίδι είπε: "Το σημερινό ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας στην Ευρώπη. Δεν μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και  εκνευριστήκαμε και εμείς οι ίδιοι, με αποτέλσμα να μην μπορούμε να βρούμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σωστούς τρόπους επίθεσης. Φαίνεται και από τα τα στατισοτικά στα τρίποντα και στις βολές. Είχαμε πάρα πολύ χαμηλά ποσοστά. Όταν δεν βάζεις αυτούς τους πόντους στην έδρα σου δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο από το παιχνίδι! Οι παίκτες μας φαινόταν κουρασμένοι, αλλά αυτό δεν έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο στην οργάνωση του παιχνιδιού μας και να πάμε σε επιθέσεις που θα είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές".

Για τη μεγάλη αστοχία και των δύο ομάδων από την περιφέρεια, δήλωσε: "Κακές μέρες υπάρχουν για όλους τους παίκτες. Ακόμα και για παίκτες που είναι σε πιο ψηλό επίπεδο από το δικό μας. Το θέμα είναι ότι δεν κοιτάξαμε να βρούμε καλύτερους τρόπους για να σκοράρουμε. Αν δε βάλεις 2-3 τρίποντα, γίνεται πιο δύσκολο, γιατί η αντίπαλη ομάδα κλείνει την άμυνα της".

Σχολιάζοντας την άποψη του Κλάντον που μίλησε για βιαστικές επιθέσεις, είπε: "Όταν δυσκολεύεσαι και δεν αισθάνεσαι δυνατός στο γήπεδο, οι αντιδράσεις σου είναι σπασμωδικές Και οι αντιδράσεις δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές σήμερα".

Για την παρουσία του Νέλσον: "Ο Νέλσον είναι ένας παίκτης άλλου επιπέδου. Έχει παίξει χρόνια στην Ευρωλίγκα, δεν είναι τυχαίος παίκτης. Στον Ερυθρό Αστέρα ήταν το πρώτο βιολί! Για να φτάσει ένας παίκτης να πάει στον Παναθηναϊκό σημαίνει ότι δεν είναι τυχαίος..."

Τέλος για την κατάσταση του Χρυσικόπουλου, ανέφερε: "Πιστεύω ότι δε θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί και το Σάββατο. Δοκίμασε σήμερα το πρωί και μας είπε ότι θα έπαιζε σήμερα, όπως ρελικά και έγινε".

Για τις πολλές χαμένες βολές:
«Είναι ένα πρόβλημα για εμάς. Όταν πάνε οι παίκτες στις βολές έχουν πρόβλημα ακόμα και όταν είναι εύστοχοι. Δεν ξέρω την ψυχολογία τους. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι θέματα ψυχολογίας. Επίσης, χάσαμε πολλά ριμπάουντ σήμερα, δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες. Είναι μεγάλος αριθμός τα 16 επιθετικά σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι».

Για την κακή εμφάνιση της ομάδας:
«Μια κακή εμφάνιση κάποια στιγμή θα έρθει. Υπάρχει κούραση, πολλοί παίκτες που δεν είναι συνηθισμένοι στα συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι ορισμένα πράγματα που πρέπει να τα συνηθίσεις γιατί αυτή είναι η κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...