Ημέρα κλήρωσης για τον ΠΑΟΚ

Τα πρώτα βήματα και οι απαντήσεις...
Πηγή: paok24.com
 Ημέρα κλήρωσης για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα ζήσει φέτος για πρώτη φορά την εμπειρία των προκριματικών του Basketball Champions League και σήμερα, τα βλέμματα όλων στρέφονται στην κλήρωση με φόντο το επόμενο βήμα στη διοργάνωση.

Ο “Δικέφαλος” βρίσκεται στο POT 1, μαζί με τη Βόννη, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγει τους προπέρσινους κατόχους της διοργάνωσης και στα προκριματικά δε θα αντιμετωπίσει τις: Μπενφίκα (Πορτογαλία), Νίμπουρκ (Τσεχία), Κάλεβ/Κράμο (Εσθονία), Φριμπούρ (Ελβετία), Πατριότι Λεβίτσε (Σλοβακία), Νόρκεπινγκ Ντόλφινς (Σουηδία), Κεραυνός Στροβόλου (Κύπρος), BC Nόκια (Φινλανδία), Τρέπτσα (Κόσοβο), Ρίλσκι (Βουλγαρία), Κιουτάισι (Γεωργία), Σαμπάχ (Αζερμπαϊτζάν).

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα προκριματικά είναι οι: Σάσαρι (Ιταλία), Σολέ (Γαλλία), Ντεν Μπος (Ολλανδία), Γιουβέντους (Λιθουανία), Οραντέα (Ρουμανία), Άντβερπ (Βέλγιο), Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς (Μ. Βρετανία), Ανδόρρα (Ισπανία), Πετκιμσπόρ (Τουρκία), Σπαρτάκ (Σλοβακία).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:00, στα γραφεία της FIBA στη Γενεύη κι από πλευράς ΠΑΟΚ, θα δώσει το “παρών” ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Τριλυράκης, ενώ μετά την κλήρωση των προκριματικών, θα πραγματοποιηθεί και η αντίστοιχη διαδικασία για τους ομίλους.

Διαβάστε ακόμη...