Χέντερσον: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς του ομίλου - Τρομερή η ατμόσφαιρα»

Ο Σέντρικ Χέντερσον μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Πόρτο στάθηκε στη νοοτροπία της ομάδας αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος.
Χέντερσον: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς του ομίλου - Τρομερή η ατμόσφαιρα»
Photo Credits: @PAOK BC

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πήγε καλά το ματς. Έχουμε πολλά να δουλέψουμε ακόμα, και η ομάδα και εγώ. Ο κόουτς είναι πάντα σκληρός μαζί μας και τον εκτιμάω για αυτό, αλλά υπάρχει πάντα κάτι που μπορώ να κάνω καλύτερα, ανεξάρτητα του τι έκανα.

Κάθε ματς είναι σημαντικό στους ομίλους. Το πιο σημαντικό που λέμε είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς των ομίλων και να προχωρήσουμε. Βήμα βήμα. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα, έχουμε ακόμα ένα μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι καλύτερο όταν φωνάζουν σε όλον τον αγώνα. Ειλικρινά δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι καλύτερο. Οι οπαδοί ζουν όλο το ματς, φωνάζουν για εσένα, φωνάζουν στους διαιτητές, το αγαπάω.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, προσπαθήσαμε να μείνουμε χαλαροί και ήρεμοι στο ματς και να πιέσουμε στο τέλος. Εκεί που συνήθως μένεις από ενέργεια, εμείς είχαμε πράγματα να δώσουμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Η νοοτροπία του προπονητή... Επιθετικά θα κάνεις λάθη, είναι όκει, αμυντικά δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Ένα πράγμα δεν μπορείς να κάνεις και αυτό είναι να μην παίζεις σκληρά και να μην τα παρατάς στα ριμπάουντ. Πρέπει να μαρκάρεις τον παίκτη και να σταματάς την επίθεση».

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...