Παπαδάκης: «Ο κόσμος είναι ο έκτος μας παίκτης»

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο FIBA Europe Cup θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ mateco, που υποδέχεται την Τετάρτη (23/10 στις 20:15) την πρωτοπόρο του Ουγγρικού πρωταθλήματος Szolnoki.
Παπαδάκης: «Ο κόσμος είναι ο έκτος μας παίκτης»
Photo Credits: @PAOK BC

Είναι ένα απαιτητικός αγώνας και τα συνεχόμενα παιχνίδια κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια της ομάδας μας, την ώρα που ο coach Massimo Cancellieri θέλει να διατηρήσουν οι παίκτες του υψηλούς ρυθμούς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είχε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Πόρτο και το ίδιο περιμένει ότι θα γίνει αύριο ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Ο 26χρονος γκαρντ χαρακτήρισε τον κόσμο ως τον έκτο παίκτη της ομάδας, λέγοντας:

 «Ο κόσμος μας είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, θέλουμε γεμάτο γήπεδο και εμείς με την παρουσία μας, κερδίζοντας και παίζοντας όμορφο μπάσκετ πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα  έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους μαζί μας».

Αναφερόμενος στη σημασία του αγώνα με την Szolnoki ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης τόνισε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη για να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Szolnoki είναι μία πολύ καλή ομάδα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ξεκίνησε με δύο ήττες την πορεία της στον όμιλο. Πάει πολύ δυνατά στα επιθετικά ριμπάουντ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε και να τρέξουμε, δημιουργώντας όμορφες φάσεις και καλάθια».

Μιλώντας για τη διαδικασία των συνεχόμενων παιχνιδιών ο Έλληνας γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco είπε:

«Μας αρέσει να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και όταν μπαίνουμε στο γήπεδο τα ξεχνάμε, όλα και τα δίνουμε όλα για τη νίκη».

Η αποστολή της Ουγγρικής ομάδας αναμένεται απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Η Szolnoki θα προπονηθεί το πρωί της Τετάρτης στο PAOK Sports Arena.

Διαβάστε ακόμη...