Έτοιμος και πάνοπλος για το 3/3

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο FIBA Europe Cup θα ψάξει απόψε ο ΠΑΟΚ mateco, υποδεχόμενος τη Ζολνόκι, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο.
Πηγή: paok24.com
Έτοιμος και πάνοπλος για το 3/3
Photo Credits: @acpaok

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην Ευρώπη και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι, με τον Μάσιμο Καντσελιέρι και τους παίκτες του να περιμένουν απόψε (20:15) και τον κόσμο στο πλευρό τους, την ώρα που ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά ζητήματα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Europe Cup κόντρα στη Λίμπουργκ και με ένα τρομρό comeback από το -11, πήρε τελικά τη νίκη με 74-70, ενώ στη 2η αγωνιστική επικράτησε εύκολα της Πόρτο με 89-70.

“Ο κόσμος μας είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, θέλουμε γεμάτο γήπεδο και εμείς με την παρουσία μας, κερδίζοντας και παίζοντας όμορφο μπάσκετ πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους μαζί μας“, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, θέλοντας κι αυτός να στείλει το δικό του μήνυμα, με τον Έλληνα γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco να συνεχίζει:

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη για να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Ζολνόκι είναι μία πολύ καλή ομάδα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ξεκίνησε με δύο ήττες την πορεία της στον όμιλο. Πάει πολύ δυνατά στα επιθετικά ριμπάουντ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε και να τρέξουμε, δημιουργώντας όμορφες φάσεις και καλάθια“.

Η αποστολή της Ουγγρικής ομάδας έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί το πρωί στο PAOK Sports Arena, με το μεγάλο ματς να ξεκινάει στις 20:15 απόψε, ενώ θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε ακόμη...