Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός

Οι δηλώσεις των Άγγελου Αγγελίδη και Καμίλ Χόμπι, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού με 65-55, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός
Photo Credits: @acpaok

Άγγελος Αγγελίδης:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, οι οποίες μίλησαν πριν από το παιχνίδι, και μαζί με την αρχηγό, θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα των Τεμπών. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας, είναι μεγάλος, και αυτά τα παιδιά έφυγαν για τον ΠΑΟΚ, και σήμερα έπρεπε να παίξουμε και για εκείνους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, είπαμε ότι έπρεπε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα, δεχτήκαμε μόνο 17 πόντους, ενώ στο δεύτερο δεχτήκαμε 38 με κάποια... βοήθεια.

Οι αντίπαλοι έμειναν κοντά στα καλάθια, πίεζαν στο όριο του φάουλ, έκλεψαν κάποιες μπάλες, μειώθηκε η διαφορά από τους 20 πόντους που κυμαινόταν σε όλο το παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών, η οποία έχει έντονο ασπρόμαυρο παρελθόν. Εμείς έχουμε τώρα ξεκούραση μία μέρα, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδι, αρχής γενομένης αυτού κόντρα στον πολύ δυνατό Αθηναϊκό».

Καμίλ Χόμπι:

«Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε πολύ δυνατά. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, και το πιο σημαντικό ήταν να εμφανιστούμε δυνατοί, καθώς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά τις προηγούμενες 4-5 εβδομάδες». 

Διαβάστε ακόμη...