Η μεικτή ζώνη του Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αθηναϊκού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.
Η μεικτή ζώνη του Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok

Άγγελος Αγγελίδης:

«Ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι καθώς δεχτήκαμε 105 πόντους. Επιθετικά προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει ένα απίστευτο ρόστερ, με πάρα πολύ καλές παίκτριες, επιπέδου Ευρωλίγκας και WNBA.

Συναντήσαμε μία ομάδα η οποία είχε 72% δίποντο και 45% στο τρίποντο, σε αντίθεση με εμάς που είχαμε 40% στο δίποντο και 15% στο τρίποντο, και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό όταν άνοιξε. Υπήρξε μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ και στις ασίστ. Ο αντίπαλος ήταν σαφέστατα πιο ουσιαστικός, πήρε τη νίκη.

Εμείς έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα, με μία νίκη που κάναμε την πρώτη αγωνιστική δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, να βελτιωθούμε και να μπορέσουν οι παίκτριες να ανεβαίνουν ένα σκαλοπάτι κάθε αγωνιστική, έτσι ώστε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, όπως αξίζει στο όνομα του ΠΑΟΚ». 

Διαβάστε ακόμη...