Βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου, τον Αθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 105-62.
Βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα
Photo Credits: @acpaok

Σε μία δύσκολη εξ' αρχής αποστολή για τις παίκτριες του Δικεφάλου, οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θέλοντας να περιορίσουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Το «μουδιασμένο» ξεκίνημα, επέτρεψε στον Αθηναϊκό να πάρει σημαντική διαφορά από νωρίς, με τις «ασπρόμαυρες» να κυνηγούν στο σκορ, προσπαθώντας να βρουν λύσεις, με τον Άγγελο Αγγελίδη να δοκιμάζει όλα τα πιθανά σχήματα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 56-32.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά αυξήθηκε αισθητά στο τρίτο δεκάλεπτο, κάνοντας την προσπάθεια των παικτριών του ΠΑΟΚ ακόμα πιο δύσκολη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 105-62.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, εντός έδρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 34-11, 56-32, 87-45, 105-62

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Πράπα 10, Κουμαντσιώτου, Ζορμπαλά, Σάββα, Τρονγκ 10 (2), Μυλωνάκη, Μιχαηλίδου Ε, Μιχαηλίδου Κ, Σταματάκη 6 (1), Μπρουνέλ 2, Χόμπι 34.

Δείτε το παιχνίδι:

Διαβάστε ακόμη...