Η Ντιναμό ανακοίνωσε πρώην… ασπρόμαυρο

Πρώην «ασπρόμαυρο» ανακοίνωσε η Ντιναμό Σάσαρι μετά το πέρασμά του από ΠΑΟΚ και Περιστέρι, έχοντας επέλθει σε συμφωνία με τον Νέιτ Ρένφρο που γνωστοποίησε με επίσημη τοποθέτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Πηγή: forzaonline.gr
Η Ντιναμό ανακοίνωσε πρώην… ασπρόμαυρο
Photo Credits: @forzaonline.gr website

 «Ο Νέιτ Ρένφρο είναι ένας παίκτης με μεγάλη αθλητικότητα και στις δύο άκρες του παρκέ» επισημαίνεται χαρακτηριστικά από το νέο σταθμό της καριέρας του πρώην παίκτη του Δικεφάλου προσθέτοντας πως «ψηφίστηκε ως ο πιο θεαματικός παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα το 2022/2023, κερδίζοντας επίσης τον διαγωνισμό στο All Star Game του 2023».

Αναλυτικά όσα επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση για τον Νέιτ Ρένφρο: Η Ντιναμό ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Αμερικανό Νέιτ Ρένφρο, γεννημένο το 1996 στο Τούσον της Αριζόνα, με τελευταίες δυόμισι σεζόν στην Ελλάδα πρώτα με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια με το Περιστέρι του Σπανούλη.

Ο Νέιτ Ρένφρο είναι ένας παίκτης με μεγάλη αθλητικότητα και στις δύο άκρες του παρκέ. Γρήγορος, γρήγορος στα πόδια, εκρηκτικός, έχει την ικανότητα να είναι εξαιρετικός ρόλος, να πηγαίνει πάντα για ριμπάουντ και να μπορεί να αλλάζει σε όλους στην άμυνα. Έχει αποδείξει τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο BCL ότι είναι μια πολύτιμη εναλλακτική λύση για τις ομάδες του.

Ο Ρένφρο ψηφίστηκε ως ο πιο θεαματικός παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα το 2022/2023, κερδίζοντας επίσης τον διαγωνισμό στο All Star Game του 2023».

Διαβάστε ακόμη...