To depth chart του Καντσελιέρι

Πως διαμορφώνεται το ρόστερ της επόμενης σεζόν και τι μένει
Πηγή: paok24.com
To depth chart του Καντσελιέρι
Photo Credits: @paokbc.gr website

Η σεζόν ξεκινάει διαφορετικά φέτος για τον ΠΑΟΚ και λόγω των διάφορων αλλαγών σε πάγκο και ρόστερ, αλλά και λόγω της συμμετοχής στα προκριματικά του Basketball Champions League. Tο δεύτερο γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 15 ως τις 22 Σεπτεμβρίου και ανεξαρτήτως αν ο προκριματικός όμιλος του ΠΑΟΚ γίνει στο Παλατάκι ή όχι (αναμένεται η απόφαση των διοργανωτών), ο Μάσιμο Καντσελιέρι, ξέρει ότι η ομάδα του, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, τόσο νωρίς στη σεζόν, για δύο νίκες που θα τη στείλουν στους ομίλους.

Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της σεζόν 2024-2025 έχει διαμορφωθεί αν και ακόμα παραμένουν ανοικτά κάποια σημαντικά ζητήματα στη ρακέτα. Όπως ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος, η ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση βασικού σέντερ, ενώ παραμένει εκκρεμότητα το θέμα του αρχηγού, Βαγγέλη Μαργαρίτη, με τον οποίο είναι να γίνει κουβέντα για το μέλλον του.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ, έχει 10 συμβόλαια (μαζί με του νεαρού Σκουλαριώτη), περιμένει έναν ακόμα ξένο στη ρακέτα του, την εξέλιξη με τον Μαργαρίτη και ανάλογα ποια θα είναι αυτή, θα φανεί και αν θα προκύψει μία ακόμα κίνηση από την ελληνική αγορά για τη ρακέτα.

Στην παρουσίαση του, ο Μάσιμο Καντσελιέρι, είχε εξηγήσει το σκεπτικό του για τα χαρακτηριστικά της ομάδας που θέλει να φτιάξει στο «Δικέφαλο του Βορρά». «Τρεις παίκτες με τη μπάλα, που θα ορίζουν το τέμπο και να μπορούν να παίζουν μαζί, τρεις πλάγιους που θα μπορούν να σουτάρουν και να βγάζουν επιθετικότητα στο παιχνίδι τους, τρεις ψηλοί που θα είναι όλοι με αθλητικότητα και ενέργεια», είχε αναφέρει σχεδόν ένα μήνα πριν ο Ιταλός προπονητής.

Mέχρι στιγμής το ρόστερ του ΠΑΟΚ, διαμορφώνεται ως εξής:

PG: Ρέινολντς, Κατσίβελης
SG: Μπάρτλεϊ, Παπαδάκης, Σκουλαριώτης
SF: Χέντερσον, Περσίδης
PF: Κρούζερ, Ιατρίδης
C: Φόρεστερ

 


 

Διαβάστε ακόμη...