Ρέινολντς: «Έχουμε προοπτικές για κάτι καλό»

Αισιόδοξος ο Σαβάρ Ρέινολντς μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, που έκανε εμφάνιση step up κόντρα σε μια ομάδα της ευρωπαϊκής ελίτ, έχοντας 20 πόντους, με 9/12 δίποντα, 2/3 βολές, 5 ασίστ για 2 λάθη, 3 ριμπάουντ και 19 στο ranking και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον.
Ρέινολντς: «Έχουμε προοπτικές για κάτι καλό»
Photo Credits: @PAOK BC

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι δεν επιχείρησε κάποια προσπάθεια τριών πόντων:

«Θεωρώ ότι είμαι πολύ καλός σουτέρ στα τρίποντα, απλά σήμερα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μου έδωσε περισσότερους εύκολους πόντου κοντά στο καλάθι».

Όσο για τη δική του προσαρμογή στην ομάδα, σημείωσε:

«Έχουμε πολύ καλό γκρουπ, υπάρχουν τα πάνω μας και τα κάτω μας. Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας με τον προπονητή. Όσο θα εξελίσσεται η σεζόν θα εξελισσόμαστε και εμείς. Έχουμε τις προοπτικές να κάνουμε κάτι καλό φέτος».

Για το τι μπορούσε να κάνει διαφορετικά η ομάδα σήμερα για να πάρει τη νίκη:

«Κάναμε κάποια λάθη, επιτρέψαμε δύο τρίποντα αντιδράσαμε, αλλά ο Γκραντ έβαλε δύο μεγάλα σουτ με άμυνα και έδειξε γιατί είναι παίκτης τέτοιου επιπέδου. Όπως είπε και ο προπονητής, οι λεπτομέρειες αυτές, έπαιξαν το ρόλο τους».

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών, με τον Ρέινολντς να απαντάει σε ερώτηση για το αν μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα σήμερα, με κόσμο στο γήπεδο:

«Δεν το ξέρω… Δε ξέρω πως θα ήταν με κόσμο στο παιχνίδι. Δεν το έχω βιώσει ακόμα, οπότε δε μπορώ να πω. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα, έχω ακούσει πολλά για το πως είναι το γήπεδο με κόσμο, Περιμένω να δω αυτήν την ατμόσφαιρα που ζήσαμε στο Βέλγιο και στο γήπεδο μας».

Τέλος, για τη σταθερότητα στην απόδοσή του, σημείωσε:

«Σε μία μεγάλη σεζόν, σκαμπανεβάσματα θα έχουμε. Δε με απασχολεί. Στο προηγούμενο δε μπήκαν τα σουτ, σε αυτό πήγαν καλύτερα τα πράγματα. Δουλεύω πολύ, δούλεψα πολύ το καλοκαίρι, συνεχίζω να δουλεύω και τώρα και πιστεύω ότι αυτό θα με οδηγήσει εκεί που θέλω».

 

Πηγή: paok24.com

Διαβάστε ακόμη...