Παπαδάκης: «Ενέργεια, πάθος, πίεση φέτος από τον ΠΑΟΚ - Θέλω πολύ το γεμάτο Παλατάκι»

Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του μίλησε στο SDNA ο Κώστας Παπαδάκης, υπερτονίζοντας τα χαρακτηριστικά που θα έχει φέτος ο ΠΑΟΚ, αλλά και το δικό του «θέλω».
Παπαδάκης: «Ενέργεια, πάθος, πίεση φέτος από τον ΠΑΟΚ - Θέλω πολύ το γεμάτο Παλατάκι»
Photo Credits: @sdna.gr

Ο 26χρονος γκαρντ ανηφόρισε ξανά στη Θεσσαλονίκη, μετά τη θητεία του στον Ηρακλή (2021-22), και πλέον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ περιμένει να βλέπει γεμάτο το «Παλατάκι», με το μπάσκετ που θα παίζει η ομάδα να αποτελέσει και «μαγνήτη» για το κοινό.

-Κώστα, μπροστά σας έχετε το ματς με το Περιστέρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος…

«Το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το απέδειξε κοντράροντας τον Ολυμπιακό και κερδίζοντας τον Άρη αν και έπαιζε χωρίς τον Χάρις και τον Ξανθόπουλο. Έχουν κάνει πολλές αλλαγές, είναι μια καινούργια ομάδα, όπως και εμείς άλλωστε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εμείς πρέπει να μπούμε με ενέργεια και πάθος και να εστιάσουμε σε αυτά που θα μας πει ο προπονητής, αλλά και στις αδυναμίες του αντιπάλου για να πάρουμε τη νίκη».

-Θα σας χαρακτηρίζει φέτος η ενέργεια, το πάθος, το hustle που λέει και ο κόουτς;

«Ναι, η ενέργεια, το πάθος για κάθε μπάλα, η πίεση και υψηλός ρυθμός θεωρώ πως είναι τα στοιχεία που θα μας αντιπροσωπεύουν φέτος. Μακάρι όλο αυτό να μας βγει στο γήπεδο γιατί έχουμε κάνει μια πολύ σκληρή προετοιμασία, θέλουμε να φέρουμε τις απαραίτητες νίκες και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

-Ήταν όντως τόσο δυνατή η προετοιμασία;

«Φέτος είναι η 10η μου χρονιά και είναι από τις πιο σκληρές προετοιμασίες που έχω κάνει. Πολλές ώρες προπόνησης σε πολύ υψηλό ρυθμό. Και είναι κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι εδώ γενικά στην Ελλάδα. Ο κόουτς είναι πολύ απαιτητικός σε πολλά κομμάτια του μπάσκετ και εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε».

-Έχεις παίξει σε «γεμάτο» Παλατάκι; Είναι κάτι που το περιμένεις;

«Είχα παίξει με την ΑΕΚ στην απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς. Είναι μια αίσθηση απίστευτη, μοναδική. Είναι και ένας από τους στόχους μας φέτος. Κερδίζοντας και παίζοντας όμορφο μπάσκετ να αγκαλιαστεί από τον κόσμο η προσπάθεια που κάνουμε εμείς οι παίκτες και οι προπονητές, αλλά και η διοίκηση. Και μακάρι να έχουμε στα περισσότερα παιχνίδια ένα γεμάτο γήπεδο. Και εγώ προσωπικά είναι κάτι που το θέλω πολύ».

Είσαι ένας παίκτης που δένεσαι με τον κόσμο…

«Έτσι είναι! Είναι πολύ διαφορετικό για τον παίκτη να αγωνίζεται σε ένα γεμάτο γήπεδο. Παίζεις με άλλη ψυχολογία και θες να δώσεις το κάτι παραπάνω. Μπορεί να είσαι εξαντλημένος, όμως να δίνεις κι άλλο παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι πολλά και θέλουμε να το ζήσουμε πολλές φορές φέτος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος όλοι ξέρουμε πόση δύναμη δίνει στην ομάδα».

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...