Ενδιαφέρον Πανσερραϊκού για δύο «ασπρόμαυρους»

Σύμφωνα με πληροφορίες του FORZAonline αναφορικά με τις μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, προκύπτει έντονο ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για δύο ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» ούτως ώστε να τους εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου της Stoiximan Super League.
Πηγή: forzaonline.gr
Ενδιαφέρον Πανσερραϊκού για δύο «ασπρόμαυρους»

Ο λόγος για τους Λευτέρη Τασιούρα και Μάριο Τσαούση που βρίσκονται σε επαφές με τους Σερραίους.

Ο μεν πρώτος φοράει τη φανέλα της αναπτυξιακής ομάδας του Δικεφάλου (γεννημένος στις 01/03/2004) και ο δε δεύτερος επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αναζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία από τον Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της θερινής προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας.

Σε κάθε περίπτωση, οι διαπραγματεύσεις για τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι εν εξελίξει και μένει να φανεί η τελική απόφαση των «ασπρόμαυρων» που εξετάζουν τις επιλογές τους, συζητώντας αρχικώς για δανεισμό των Λευτέρη Τασιούρα και Μάριο Τσαούση στον Πανσερραϊκό. Ομοίως κινητικότητα υπάρχει και για τους Λευτέρη Λύρατζη και Αντρέ Ρικάρντο δεδομένου πως ο Δικέφαλος «ψάχνει» τον δανεισμό τους ούτως ώστε να τους επαναξιολογήσει.

Διαβάστε ακόμη...